Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Generatoarele de abur profesionale – necesare în orice croitorie

Generatoarele de abur profesionale – necesare în orice croitorie
Comentează 0

S-au dus vremurile când, în atelierele de croitorie și fabricile de confecții, se lucra și se călca manual! Tehnologia a progresat foarte mult, dovadă că locul mașinilor de cusut clasice a fost luat de modele performante, care reușesc să producă o cantitate impresionantă de articole textile într-un timp record, iar binecunoscutele fiare de călcat au fost înlocuite de generatoare de abur profesionale.

În orice business mai mare din domeniul croitoriei, sunt necesare echipamente din categoria industrială, care să facă față cu brio volumului mare de lucru. Pentru ca activitatea să se desfășoare în condiții optime, în afară de mașini de cusut de ultimă generație, modele de tipare cât mai diverse și elemente auxiliare de cea mai bună calitate, este nevoie și de generatoare de aburi. Ce sunt acestea, care este rolul lor în industria textilelor și ce beneficii oferă afli din acest articol. 

De ce sunt atât de importante generatoarele de abur?

Înainte de a răspunde la această întrebare și de a vorbi despre rolul pe care îl joacă aceste aparate în cadrul unui atelier de croitorie, trebuie să știi ce sunt.

Ei bine, un generator de abur este un echipament profesional, mult mai eficient decât un fier de călcat clasic, care, așa cum indică și numele său, generează aburi suficient de intenși pentru a netezi țesăturile. Tot ce trebuie să faci pentru a-l folosi este să-l conectezi la fierul de călcat, iar astfel operațiunea de călcare va deveni mai ușoară și mai eficientă.

Așadar, având o capacitate mult mai mare de a produce aburi decât fiarele de călcat, generatoarele de abur profesionale își dovedesc pe deplin utilitatea atunci când este vorba de un volum mare de articole textile.

Investiția în astfel de aparate se justifică perfect într-un atelier de cusut, unde există constant nevoia de călcare a produselor textile realizate. De altfel, beneficiile obținute prin utilizarea acestor echipamente nu vor întârzia să apară. Uite-le pe cele mai importante:

  • se reduce semnificativ timpul alocat acestei operațiuni comparativ cu cea efectuată cu ajutorul fiarelor de călcat;
  • cutele dificile sunt mult mai ușor de călcat, datorită presiunii mari a aburului;
  • aburii fierbinți au proprietatea foarte utilă de a dezinfecta materialele textile, distrugând practic toate microorganismele.

Ca orice alte echipamente profesionale, generatoarele de abur costă mai mult decât modelele din categoria destinată uzului casnic. Este și firesc să fie așa, având în vedere că au performanțe net superioare – spre deosebire de generatoarele folosite în viața de zi cu zi, care au un design compact și ușor de manevrat, cele industriale prezintă dimensiuni mai mari, generează aburi mult mai puternici și au o eficiență mai ridicată.   

Bro Rom îți echipează atelierul cu generatoare de abur performante

Găsirea unor aparate speciale de producere a aburilor care să fie și performante, și accesibile ca preț este o misiune grea, însă nu imposibilă. Totul este să știi cui să te adresezi.

La Bro Rom, o companie cu o experiență de peste 15 ani în furnizarea de mașini de cusut și brodat industriale, precum și în oferirea unor soluții tehnice pentru industria textilă, găsești nu doar produsele menționate, ci și multe altele, necesare acestui domeniu de activitate, precum: generatoare de abur profesionale, mese de călcat, prese de călcat, prese de termocolat etc.

Toate aceste echipamente provin de la furnizori de top și se remarcă printr-un raport calitate-preț excelent. Iar dacă cumva ai nelămuriri sau întrebări ori nu știi ce fel de generatoare de abur să alegi astfel încât să răspundă perfect nevoilor tale, poți sta liniștit. Specialiștii Bro Rom sunt mereu gata să te consilieze și să-ți dea informații în legătură cu orice aspect al industriei de confecții. Mai exact, aceștia îți pot oferi consultații tehnice privind modernizarea și optimizarea fluxului tehnologic existent, dar și creșterea capacității de producție, asistență tehnică și service, reparații în garanție și post-garanție.

Așadar, Bro Rom este răspunsul dacă vrei să ai un atelier de croitorie echipat cu mașini, utilaje și accesorii la cele mai înalte standarde de calitate și performanță!


Scrie un comentariu

trimite