Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gazonul UTA, la caserolă. Fanii îl vor putea ridica începând cu 9 mai din fața primăriei

Primarul Gheorghe Falcă a anunțat că toți cei care își doresc o părticică din gazonul stadionului UTA se pot înscrie pe site-ul primăriei.

Gazonul UTA, la caserolă. Fanii îl vor putea ridica începând cu 9 mai din fața primăriei
Comentează 2

Formularul care trebuie completat de către arădenii care își doresc o caserolă cu gazon poate fi găsit AICI. Din 9 mai, câte o sută de caserole vor putea fi ridicate o dată la două zile din fața primăriei. Acțiunea va începe chiar mai devreme, în 7 mai, însă în această zi va fi oferit gazon celor care au jucat pe terenul UTA de-a lungul timpului.

”Am dorit să transmitem suporterilor Clubului UTA și ai fotbalului arădean o parte din gazon. Am pregătit prima zi, 7 mai, când vom avea o astfel de acțiune pentru sportivii care au jucat pe acest gazon. Din 9 mai, din două în două zile, câte o sută de persoane vor fi programate pe zi”, a precizat Falcă.

Oficialii au calculat că din suprafața terenului ar putea ieși 100.000 de caserole, însă probabil câteva sute de persoane, care iubesc cu adevarat echipa arădeană, vor dori să aibă o astfel de amintire.

Caserola va avea o marcă de autenticitate pe capacul exterior, iar pe capacul interior vor exista fotografii cu vechiul stadion și cu cel aflat în construcție.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide