Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gata de baraj. Mâine campioana Aradului înfunta pe cea a Clujului, pentru un loc în Liga a 3-a

Mâine e loc de baraj pentru Liga a III-a. La Cluj, campioana Araduului, Gloria Lunca Teuz Cermei înfruntă Viitorul Feleacu, în prima manşă a acestui baraj.

Gata de baraj. Mâine campioana Aradului înfunta pe cea a Clujului, pentru un loc în Liga a 3-a
Comentează 0

În această săptămână elevii lui Mircea Aslău au disputat un amicl, câştigat în faţa junilor de la UTA, cu 4-2, prin reuşitele lui Suslak 2, Brânduşe şi Sălăgean. Cermei a evoluat în formula: Fl. Rusu – Ad. Popa, Cotoc, Gurban, Suslak – Ghergar, Purece, N. Varga, Vereș – Sălăjan, Bulza. Au mai jucat: Fl. Brîndușe, V. Brîndușe . Un test binevenit, îniantea unui joc deosebit de important, pecare Cermeiul îl va abrda cu probleme de efectiv. Dar cu moral, mai ales că joacă pe teren propriu.

„Sunt convins că echipa noastră va oferi un spectacol frumos și un rezultat pe măsură. Sunt ceva probleme de lot, dar cred că toți vor strânge din dinți pentru aceste două meciuri”, a spus preşedintele clubului, Petre Bulza.

„Mi-am făcut temele cât am putut de bine pentru aceste meciuri, atâta doar că nu i-am văzut niciodată pe cei din Cermei. Punând totul cap la cap rezultă că arădenii sunt favoriţi la promovare. Bănuiesc că Liga a 4-a din Arad e mai bine organizată şi mai puternică decât campionatul din Cluj. Probabil că sunt bani mai mulţi, cluburile sunt mai bogate”, a spus şi antrenorul celor de la Feleacu, Lucian Roşu.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite