Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au suferit, dar sunt în Liga a III-a: Viitorul Feleacu - Gloria Lunca Teuz Cermei 2-2 (în tur 0-1)

Din nou fotbalul arădean va avea 3 reprezentante în Liga a III-a. Azi, Gloria Lunca Teuz Cermei a făcut pasul spre acest eşalon, acoo unde, din sezonul viitor va înfrunta şi pe Naţional Sebiş şi CS Ineu. Trupa lui Mircea Aslău a jucat pe terenul celor de la Viitorul Feleacu la adăpstul unui fragil 1-0 din tur. Şi a suferit până să se vadă cu sacii-n căruţă. 
 

Au suferit, dar sunt în Liga a III-a: Viitorul Feleacu - Gloria Lunca Teuz Cermei 2-2 (în tur 0-1)
Comentează 1

Gazdele nu au dorit să riște încă din start, iar cermeianii s-au mulțumit să se apere. Nistor a ratat primul pentru Cermei, după care clujenii au echilibrat cu o cazie importantă. Se joacă la ambele porţi, dar fără finalitate, chiar dacă Bulza putea schimba tabela în 2 rânduri.

După pauză Nistor trage de la 30 de metri, şi este aproape de fericire. O fericire care însă vine în tabăra gazdelor. În minutul 79, la o fază ce nu anunța nimic, Horațiu Moldovan a prins un șut de  la 30 de metri, iar Rusu a fost bătut. 

Se merge în prelungiri, acolo unde acelaşi ghinionist Nistor reia milimetric pe lângă poarta gazdelor. Clujenii par a încheia contrile în minutul 107, când D. Moldovan a centrat de pe stânga, iar Danciu a marcat cu capul pentru 2-0. 

E momentul în care elevii lui Aslău îşi aduc aminte că sunt campionii Aradului, şi răstoarnă spectaculos disputa.
Andrei Purece a prins un șut senzațional de la 30 de metri, făcând inutil plonjonul lui Silaghi, mingea atingând și bara din stânga portarului înainte de a intra în plasă, 2-1. Cu Feleacu în zece după eliminarea lui H. Moldovan și urcată în atac în căutarea golului trei, Cermeiul a mai înscris odată, punctul siguranței, prin Ghergar.

Fluier final cu Cermeiul în sărbătoare, la finalul unui sezon epuizant, dar încheiat într-un mod spectaculos.

Cermei: Fl. Rusu – Ad. Popa, Cotoc, Gurban, Suslak – Purece, Varga, Nistor, Vereș (99 A. Brîndușe) – Bulza (70 Ghergar), Sălăjan (72 V. Brîndușe). Antrenor: Mircea Aslău

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite