Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Garmin a lansat noi ceasuri inteligente Garmin Epix 2 Pro, au afișaj AMOLED

Garmin a lansat noi ceasuri inteligente Garmin Epix 2 Pro, au afișaj AMOLED
Comentează 0

Ceasurile inteligente sunt tot mai prezente în viața noastră de zi cu zi. Indiferent că sunt ceasuri Apple sau Samsung, primii doi producători mondiali de smartwatch-uri sau mai nou Fire-Boltt, dar și Huavei, Fitbit sau Garmin, toți acești producători se întrec în a lansa noi inovații în materie de ceasuri inteligente.

Recent compania Garmin a depășit din nou granițele inovației prin lansarea ceasului inteligent din seria Epix 2 Pro. Noua serie de smartwatch-uri se bazează pe succesul predecesorului său, seria Epix Gen 2, potrivit GizmoChina. Astfel, prezintă o gamă de caracteristici și îmbunătățiri de ultimă oră, solidificând poziția Garmin pe piața smartwatch-urilor.

Epix 2 Pro sau Epix Pro (Gen 2) este disponibil în trei dimensiuni, pentru diferite preferințe și dimensiuni ale încheieturii mâinii. Cu dimensiunile carcasei de 42 mm, 47 mm și 51 mm, utilizatorii pot alege potrivirea perfectă pentru stilul și confortul lor. Ceasurile inteligente se laudă cu ecrane AMOLED uimitoare, cu dimensiuni cuprinse între 1,2 inch și 1,4 inch, asigurând imagini clare și o experiență de utilizator captivantă.

Garmin Epix 2 Pro dispune de un spațiu generos de stocare de 32GB, utilizatorii își pot stoca muzica preferată, pot descărca aplicații și se pot bucura de o experiență de ceas inteligentă fără probleme fără a-și face griji cu privire la constrângerile de spațiu. Pentru comparație, Apple Watch Ultra are și el 32GB spațiu de stocare, iar Galaxy Watch 5 Pro are 16GB spațiu de stocare, dar mai multă memorie RAM. Aceste două ceasuri din urmă sunt cele mai bune de pe piață. Apropo, Fire-Boltt amintit la început este o companie din India, cu produse ultra-cost și vânzări foarte mari pe piața locală.

Garmin a integrat, de asemenea, câteva funcții remarcabile în noile ceasuri inteligente. Fiecare model vine echipat cu o lanterna LED incorporata. Există, de asemenea, un senzor de ritm cardiac și conectivitate GPS cu mai multe benzi, asigurând urmărirea și navigarea precisă a locației.

Seria Epix 2 Pro încorporează suita renumită de aplicații pentru sănătate și stil de viață Garmin, permițând utilizatorilor să-și monitorizeze și să-și optimizeze bunăstarea. În plus, Garmin a introdus și două noi valori la bordul smartwatch-ului; acestea includ Endurance Score și Hill Score. Scorul de rezistență evaluează efectul antrenamentului asupra nivelurilor generale de anduranță, în timp ce Scorul Hill folosește nivelurile VO2 max și istoricul antrenamentului pentru a evalua capacitatea de alergare în urcare a unui individ.

În ceea ce privește durata de viață a bateriei, seria Epix 2 Pro oferă o durată de viață îmbunătățită a bateriei, care variază în funcție de model. Modelul de 42 mm oferă o durată de viață impresionantă a bateriei de până la 10 zile, în timp ce varianta de 51 mm se mândrește cu o utilizare uimitoare de 31 de zile la o singură încărcare.

Seria Epix 2 Pro este disponibilă în două variante: Standard și Sapphire. Versiunea Standard oferă performanțe și caracteristici excepționale, în timp ce varianta Sapphire adaugă un strat suplimentar de eleganță și durabilitate cu un capac pentru afișaj Sapphire Crystal și rame din titan. Modelele Sapphire au un preț cu 100 de dolari mai mare în comparație cu omologii lor Standard.

În ceea ce privește prețurile, versiunea standard a variantelor Epix 2 Pro de 42 mm și 47 mm are un preț de 899,99 USD, în timp ce varianta de 51 mm se va vinde cu amănuntul la 999,99$. Versiunea Sapphire are un preț de 999 USD pentru ambele variante de 42 mm și 47 mm, în timp ce varianta de 51 mm are un preț de 1.099 de dolari.

Foto: Garmin


Scrie un comentariu

trimite