Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Garajele situate pe terenuri private nu vor fi demolate de Primărie

Campania de demolare a garajelor, inițiată de Primărie, continuă. În acest sens proprietarii primesc somații prin care sunt înștiințați că aceste construcții provizorii trebuie să dispară de pe domeniul public.

Garajele situate pe terenuri private nu vor fi demolate de Primărie
Comentează 2

Problema este însă că, zilele trecute, somații similare au primit și proprietarii unor garaje construite pe terenuri proprietate privată. „Ce se întâmplă cu garajele de pe strada Caius Lepa, din spatele blocului 104.  Oamenii sunt proprietarii terenului și au primit și ei somații de demolare”, ne scrie o cititoare.

În aceste condiții ne-am adresat reprezentanților Primăriei, pe care i-am întrebat la rândul nostru care este soarta garajelor cu pricina. „Garajele de pe terenurile proprietate privată nu vor fi demolate. Au fost puse somații peste tot pentru că nu avem o evidență exactă a acestora, însă proprietarii care dovedesc că este vorba de proprietate privată nu au de ce să își facă griji”, a declarat Ralu Cotrău, purtătorul de cuvânt al Primăriei. În continuare, aceasta a ținut să precizeze unde trebuie să meargă arădenii care vor să își salveze garajele. „Invităm cetățenii să se adreseze Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Municipiului Arad pentru lămurirea situațiilor apărute”, a mai spus Ralu Cotrău.  

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite