Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gafa lui Fifor, speculată de diplomaţia Rusiei!

Incompetenţa şi gafele de tot râsul ale Guvernului Dăncilă a devenit materie de export marca PSD. Declaraţia stupidă a ministrului Fifor legată de rachetele balistice de la Deveselu este speculată de diplomaţia rusă, în ciuda dezminţirilor hilare ale ministrului PSD. Un oficial a reacţionat deja pe o pagină de socializare: „Declarația lui Fifor este încă o dovadă că scutul american din Deveselu reprezintă o ameninţare directă şi imediată la adresa securităţii naţionale Federației Ruse.

Gafa lui Fifor, speculată de diplomaţia Rusiei!
Comentează 0

Mulțumesc, dle Fifor pentru adevărul spontan”, a scris Pavel Alekseenko, Secretar I la Ambasada Rusiei în România. De asemenea, presa rusă a speculat intens declaraţia nefericită. Rusia susţine că bazele NATO de genul celei de la Deveselu nu au un scop defensiv, ci ofensiv şi ameninţă Rusia. Declaraţia ministrului Fifor a confirmat ideea susţinută de diplomaţia rusă, creând probleme NATO.

Deşi o astfel de gafă diplomatică ar trebui să conducă la demisie sau demitere, în Guvernul PSD condus de Liviu Dragnea prin Viorica Dăncilă, gafele şi incompetenţa sunt caracteristici de bază, menţinerea în funcţie depinde doar de slugărnicia faţă de Dragnea. Aşa că este de aşteptat ca Fifor să îşi menţină funcţia şi să continue să reprezinte o vulnerabilitate pentru diplomaţia României.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite