Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gabriela Firea a inaugurat Arcul de Triumf: "Monumentul este 100% funcţional şi va putea fi vizitat" VIDEO

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a inaugurat, luni, Arcul de Triumf, monument istoric consolidat, restaurat și conservat de Municipalitate prin cofinanțare europeană, a declarat că în perioada următoare vor fi amenajate treceri pentru pietoni și o alveolă pentru turiștii care doresc să viziteze obiectivul.

Gabriela Firea a inaugurat Arcul de Triumf:
Comentează 0

"Arcul de Triumf va putea fi vizitat în perioada următoare, la finalizarea recepției în ceea ce privește verificarea tuturor avizelor care au fost acordate în această perioadă. Vă garantez că ele au fost conform legii, în toate coordonatele, atât financiar, cât și juridic, așa că turiștii vor putea să viziteze Arcul de Triumf, să urce deasupra lui, să vadă Bucureștiul de la înălțime. Va fi un program anunțat în perioada următoare. Se va amenaja în această locație și o alveolă pentru turiști. De asemenea, vor fi treceri pentru pietoni", a spus Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

 

Gabriela Firea a menționat că, în momentul în care a preluat mandatul de primar general, lucrările erau blocate de peste un an.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite