Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FURTUNILE au făcut ravagii în ţară. Mai multe gospodării au fost afectate VIDEO

Pagube majore cauzate de furtunile cu fulgere şi grindină ce au măturat mai multe zone din ţară. În Cluj, la Beliş a căzut grindină, iar în Reşiţa, o ploaie de numai câteva minute a inundat oraşul. O furtună puternică a avut loc în Suceava.

FURTUNILE au făcut ravagii în ţară. Mai multe gospodării au fost afectate VIDEO
Comentează 0

Vremea extremă a făcut prădăd şi în Cluj. Grindina a acoperit complet grădinile localnicilor din Beliş. Oamenii sunt supăraţi că toată recolta lor este acum distrusă.

Iar la Reşiţa, o furtună puternică a transformat oraşul într-un lac. Canalizările nu au mai făcut faţă, iar şuvoaiele s-au revărsat pe străzi.

Ploile torenţiale au făcut prăpăd şi în judeţul Suceava. La Burdujeni, străzile au fost inundate după o răpăială de numai câteva minute. Canalizările au refulat, iar localnicii s-au trezit cu apa direct în gospodării.

La Arad, un fulger a lovit acoperisul unei casei care era din lemn. Focul s-a extins foarte rapid. Proprietarul a reuşit să îşi scoată la timp fiul şi soţia din casa cuprinsă de foc.

Pompierii au fost nevoiţi să ia apă de la o biserică din apropiere deoarece pe stradă nu exista niciun hidrant funcţional. Din nefericire, proprietarul nu are asigurare, aşa că nu îşi pot recupera paguba.

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite