Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FURTUNĂ de zăpadă peste România. TOATE drumurile din 6 judeţe au fost ÎNCHISE

Jumătate din România se află sub furtuni de zăpadă. Judeţele din partea de sud-est a ţării se confruntă încă de azi-noapte cu viscolul şi ninsoarea abundentă. Unele drumuri au devenit impracticabile, aşa că au fost închise.

FURTUNĂ de zăpadă peste România. TOATE drumurile din 6 judeţe au fost ÎNCHISE
Comentează 0

Judeţele din partea de sud-est a ţării se confruntă încă de azi-noapte cu viscolul şi ninsoarea abundentă. Unele drumuri au devenit impracticabile, aşa că au fost închise. Toate drumurile naţionale şi judeţene din 6 judeţe au fost ÎNCHISE: este vorba de Constanţa, Călăraşi, Brăila, Ialomiţa, Ilfov şi Tulcea.

Circulația pe toate drumurile naționale din județul Tulcea a fost suspendată temporar, iar populația din două localități, Slava Rusă și Slava Cercheză, nu are energie electrică, din cauza ninsorii abundente și a viscolului puternic.

Decizia privind suspendarea circulației rutiere în județ a fost luată, vineri dimineața, de membrii Comandamentului Județean pentru Situații de Urgență de pe lângă Prefectura județului, pentru a preveni cazurile în care autoturismele rămân blocate între nămeți din cauza viscolului.

Toate drumurile din județul Ilfov au fost închise din cauza vremii nefavorabile, informează Biroul de Presă al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Potrivit sursei citate, în județ se înregistrează zăpadă troienită, vântul puternic, iar vizibilitatea este scăzută.

Toate drumurile județene și naționale din judeţul Constanţa au fost închise; peste 75 de localități fără curent electric.

Autoritățile din județul Constanța au decis, începând cu ora 7,30, închiderea circulației rutiere pe toate drumurile județene și naționale de pe raza județului, a declarat purtătorul de cuvânt al ISUJ Constanța, Anca Chiriță.

Zeci de mașini sunt blocate pe șoselele din Constanţa din cauza zăpezii și viscolului. Un număr de 20 de autoturisme sunt blocate pe DN 2A, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Oituz din județul Constanța, ca urmare a derapării unora dintre ele, potrivit IGPR.

De asemenea, pe DJ 222, alte șase autovehicule sunt blocate între Mihail Kogălniceanu și Cuza Vodă din cauza zăpezii și viscolului.

Toate drumurile din judeţul Brăila sunt închise. O mare parte dintre drumurile din judeţul Buzău sunt, de asemenea, oprite traficului din cauza viscolului.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite