Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Furt de zeci de mii de euro din curtea unei societăți arădene

Furt de zeci de mii de euro din curtea unei societăți arădene
Comentează 0

În cursul zilei de astăzi, o societate arădeană s-a trezit victima unui furt de zeci de mii de euro. Totul s-a întâmplat la Chișineu-Criș, unde reprezentanții firmei au realizat că le lipsește marfă în valoare de aproximativ 10.000 de euro. Sute de litri de ulei de motor și mai multe anvelope au dispărut din curtea societății.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții firmei pe un site de socializare: „Pentru cei care stau în zona Arad. Avem nevoie urgentă de informații despre un Bus Transit galben cu numerele de înmatriculare AR99BHM. Dacă vedeți mașina vă rugăm să ne contactați imediat!!! Mașina a fost furată împreună cu ulei Nils în valoare de 9.000 de euro!!!!! De asemnea, dacă găsiți informații cu cei care vând ulei Nils pe OLX sau alte site-uri, zone în Arad, în afară de cele autorizate, vă rugăm să ne contactați imediat! Vă rugăm SHARE masiv!!!”.

Pe fir au intrat și polițiștii care desfășoară cercetări în momentul de față și sunt pe urmele făptașilor: „În urma unui apel la 112, polițiștii din Chișineu-Criș au fost sesizați despre un furt din curtea unei societăți comerciale de pe rază localității. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea societății comerciale de unde ar fi sustras anvelope și ulei de motor, pe care ulterior le-ar fi transportat cu un microbuz. În cauza polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat pentru identificarea autorilor și tragerea lor la răspundere penală”, au transmis reprezentanţii IPJ Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite