Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fuliaş: Consilierii PSD trebuie să își dea urgent demisia din CLM!

Fuliaş: Consilierii PSD trebuie să își dea urgent demisia din CLM!
Comentează 2

Andrei Fuliaș, președinte al Organizației Județene de Tineret (TNL Arad) și purtător de cuvânt al PNL Arad, le cere consilierilor municipali PSD să își dea demisia de urgență din cadrul Consiliului Local Municipal Arad. Reacția liberalului vine în urma ședinței de consiliu ce a avut loc vineri și în cadrul căreia consilierii PSD au refuzat să facă parte din orice comisie a CLM. Drept urmare, spune Fuliaș, cei din PSD au fost votați degeaba de cetățeni, pentru că refuză să-și asume orice fel de responsabilitate și să muncească.

                „Am fost martor, vineri, la o ședință de Consiliu Local Municipal ieșită din comun, o ședință în urma căreia consilierii PSD efectiv refuză să își asume orice fel de responsabilitate și, totodată, refuză practic să muncească. Vorbim despre o ședință în care a fost decisă reprezentarea intereselor Municipiului Arad în comisii și consilii importante cu privire la domenii cum ar fi ordinea publică, sistematizarea circulației, Filarmonica de Stat, Teatrul Clasic Ioan Slavici, creșterea calității arhitectural-ambientale a clădirilor și alte comisii sau societăți importante. Refuzând să facă parte din acestea, consilierii PSD refuză practic să-i reprezinte pe arădeni și refuză să-și exercite atribuțiile. Totuși, aceștia nu au uitat să refuze și indemnizația de consilier sau alte venituri survenite în urma statutului de ales local. Din atitudinea celor din PSD și din moment ce oricum se opun tuturor proiectelor importante pentru Arad și pentru arădeni putem trage foarte ușor concluzia că au ajuns consilieri doar pentru a face scandal în cadrul ședințelor și prin comunicate de presă, nicidecum să pună umărul la dezvoltarea acestui minunat oraș. Totodată, este evident că cetățenii i-au votat degeaba, aceștia refuzând să-i reprezinte pe arădeni, urmărindu-și doar interesele proprii sau de grup. Pe această cale, le solicit consilierilor PSD să dea dovadă de o minimă zvâcnire de onoare și să își dea demisia din cadrul Consiliului Local al Municipiului Arad!”, spune liderul tinerilor liberali arădeni, Andrei Fuliaș.

                Totodată, Andrei Fuliaș a prezentat și o listă a comisiilor, consiliilor și societăților în cadrul cărora consilierii PSD au refuzat să îi reprezinte pe arădeni: Comisia de aprobare a schimburilor și modificărilor de contracte pentru locuințele aflate în administrarea CLM Arad; Comisia de analiză a solicitărilor de locuințe; Comisia de analiză a solicitărilor pentru repartizarea locuințelor prin Agenția Națională pentru Locuințe; Comisia pentru ordine publică a Municipiului Arad; Comisia de sistematizare a circulației în Muncipiul Arad; Comisia pentru vânzarea spațiilor comerciale; Consiliul administrativ al Filarmonicii de Stat Arad; Consiliul administrativ al Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad; Comisia pentru elaborarea, fundamentarea și implementarea programelor multianuale privind creșterea calității arhitectural-ambientale a clădirilor de pe raza Municipiului Arad; SC C.E.T. Arad SA; SC C.E.T. Hidrocarburi SA Arad; SC Compania de Transport Public SA; SC Gospodărirea Comunală SA; SC Recons SA; SC Târguri Oboare și Piețe SA; SC Compania de Apă Arad SA.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite