Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Atenție, arădeni! Se devastează mașini pentru acumulatori și radiatoare!

Nu mai este o noutate că în Arad se fură ca în codru, se sparg garaje, se fură din mașini în miez de noapte, chiar la lumina lămpilor stradale.

FOTO | Atenție, arădeni! Se devastează mașini pentru acumulatori și radiatoare!
Comentează 1

Arădenii se confruntă cu ceea ce pare deja un fenomen: furturi din mașini și distrugerea acestora. În săptămâna care a trecut, doar în Micălaca au fost devastate două mașini în zona Miorița și două în zona 500. Ultima a fost o Dacia, în zona 700. Hoții i-au forțat capota, fiind asigurată cu lanț prin interior și lacăt. Văzând că nu pot deschide capota prin forțare, au îndoit-o, au rupt lanțul și au furat acumulatorul Varta de 78Ah. Au mai tăiat și furtunele radiatorului, apoi l-au forțat și pe acesta și l-au luat cu ei.

Din cercetările polițiștilor efectuate la fața locului, se pare că sunt cel puțin doi indivizi care au lucrat cu mănuși, acționând la întunericul nopții.

Exact același lucru s-a întâmplat și în Vlaicu, unde o altă Dacia a fost devastată, iar asta pentru că sunt vizate Daciile în primul rând.

Păgubiții fac apel la autorități să verifice și firmele de reciclări, pentru că mulți dintre infractori fură de pe mașini și apoi merg să valorifice marfa la punctele de colectare.

Potrivit unor surse, se pare că acești hoți sunt în legătură cu câțiva taximetriști care le dau ponturi legate de locația autoturismelor Dacia și nu numai.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite