Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Forduleţ lovit de tren sub clar de lună

Forduleţ lovit de tren sub clar de lună
Comentează 3

În seara zilei de duminică, 14 august, când luna prelua sfioasă lumina discului solar şi o pogora apoi democratic pe Planeta Pământ, deopotrivă peste cei drepţi şi peste păcătoşi, cum ar zice inspirat Ecleziastul, adică la ora 19,50, cum suntem obligaţi noi s-o spunem infinit mai prozaic, conducătorul unui Ford, lovit subit de amocul poeziei, a plecat cu autoturismul din dotare la plimbare (rimă voluntară), recitând visător din lirica de dragoste a lumii, pe undeva pe lângă autobanda Arad - Timişoara ce trece şi peste Aradu Nou.

Numai că întâmplarea (mereu întâmplarea) a făcut ca tocmai atunci să treacă pe acolo şi trenul destinului, Arad - Valcani şi soarta i-a tras un frast în barbă Forduleţului, coborându-l din reveriile sublunare în amara realitate cotidiană.

Din fericire, în urma întâlnirii forţate dintre tren şi Forduleţ (sau, dacă doriţi dvs.: dintre Ford şi trenuleţ), nimeni nu a fost rănit. Desigur, dacă nu luăm în calcul lirica de dragoste a lumii, care va suspina în continuare făcând autostopul, ca, de altfel mereu, de la Epopeea lui Ghilgameş încoace ...

vasiliscul

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite