Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fiul premierului propus, Viorica Dăncilă, într-un mesaj agramat pentru Klaus Iohannis: „Nu eşti Preşedintele Meu”

Fiul premierului propus, Viorica Dăncilă, într-un mesaj agramat pentru Klaus Iohannis: „Nu eşti Preşedintele Meu”
Comentează 0

Propusă de PSD pentru funcţia de premier, Viorica Dăncilă este acum la mâna preşedintelui Klaus Iohannis, acelaşi Klaus Iohannis despre care fiul premierului propus spunea în urmă cu un an, pe Facebook: „Nu eşti Preşedintele Meu”.

Absolvent al Liceului Teoretic din Videle şi al Universităţii Ecologice din Bucureşti (prima universitate privată din România), angajat al OMV – Petrom, unde tatăl său este manager, iar mama sa a lucrat în trecut ca inginer. Acesta este, conform descrierii de pe profilul său de Facebook, CV-ul lui Victor Dăncilă, fiul premierului propus, Viorica Dăncilă.

Din analiza profilului de Facebook a lui Victor Dăncilă mai reiese că acesta este fan al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, dar şi fan Liviu Dragnea, Adrian Năstase sau Victor Ponta, politicieni cu care fiul Vioricăi Dăncilă a ţinut să aibă o poză pe care să o posteze ulterior pe Facebook. Pe Klaus Iohannis, fiul Vioricăi Dăncilă nu îl consideră preşedintele său. Cel puţin aşa reiese dintr-o postare făcută pe Facebook de tânăr în 2 februarie 2017, când mama sa condamna la Bruxelles protestele masive împotriva Ordonanţei 13.

Postarea lui Victor Dăncilă conţine o poză a lui Klaus Iohannis şi următorul mesaj, pe care îl vom reda exact aşa cum apare pe pagina de Facebook a tânărului: „Te-ai opus cind Ponta a vrut sa interzica exportul de lemn pt a opri distrugerea Padurilor, Te-ai opus desfiintarii a 102 Taxe si Cresterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor şi Salariului Minim. Te-ai opus primei numiri de Premier facuta de Alesii Poporului Roman fara a prezenta motivarea. Spui ca bugetul e supraevaluat dar ceri mai multi Bani pt Securisti! Iata doar citeva motive pt care nu esti Presedintele Meu!”.

Citeste mai mult pe adev.ro


Scrie un comentariu

trimite