Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fitbit a lansat ceasurile Fitbit Sense 2, Versa 4 și Inspire 3: dotări și preț

Fitbit, unul dintre cele mai proeminente nume din industria de wearables, a lansat trei noi dispozitive la nivel global. Toate cele trei dispozitive sunt upgrade-uri iterative, iar gama include ceasurile inteligente Fitbit Sense 2, Fitbit Versa 4 și trackerul de fitness Fitbit Inspire 3.

Fitbit a lansat ceasurile Fitbit Sense 2, Versa 4 și Inspire 3: dotări și preț
Comentează 0

Ceasul inteligent premium Fitbit Sense 2 oferă urmărire a stresului pe tot parcursul zilei și noi antrenamente, cum ar fi dansul și ridicarea greutăților. Fitbit Sense 2 este cel mai premium dintre cele trei și vine cu urmărirea stresului pe tot parcursul zilei, conform 91Mobiles. De asemenea, primește un upgrade și Fitbit Inspire 3, care are în sfârșit un afișaj color față de Inspire 2.

Începând cu Sense 2, compania deținută de Alphabet a oferit un nou senzor - urmărirea activității electrodermice continue - pentru urmărirea stresului non-stop. Noua caracteristică se adaugă la capacitatea ceasurilor inteligente de a urmări stresul la comandă manuală. Cu toate acestea, noua funcție va putea să vă urmărească stresul pe parcursul zilei și să vă avertizeze când nivelul de stres este ridicat. Dispozitivul vă poate oferi apoi înregistrarea stării de spirit, mindfulness și respirație ghidată pentru a ajuta la atenuarea nivelului de stres.

Alte funcții noi ale Sense 2 includ o nouă interfață bazată pe piese, în timp ce Fitbit a anunțat, de asemenea, suport pentru solicitările de navigare pe rând de la Google Maps - și Google Wallet pentru plăți contactless. Toate aceste caracteristici sunt comune pentru orice dispozitiv Fitbit eligibil pentru un upgrade de software. Sense 2 primește și un nou design cu un profil mai subțire.

Fitbit Versa 4 primește, de asemenea, o reproiectare similară și, ca parte a actualizărilor software, adaugă capacitatea de a urmări peste 40 de moduri de antrenament noi, care includ dans și haltere. Inspire 3, între timp, primește pentru prima dată un afișaj OLED color, ceea ce reprezintă un upgrade important față de ecranul său monocrom.

Fitbit Sense 2 și Versa 4 oferă șase zile de viață standard a bateriei și trei zile cu Always-on Display (AoD), în timp ce Inspire 3 oferă 10 zile de viață standard a bateriei și trei zile cu AoD activat. Totuși nu se apropie de durata de viață a lui Samsung Galaxy Fit 2.

Fitbit Sense 2 este cel mai premium dintre cele trei și costă aproximativ 299,95 USD. Fitbit Versa 4 are un preț de 229,95 USD, în timp ce trackerul Inspire 3 costă 99,95 de dolari. Momentan, trackerele sunt pregătite pentru precomenzi în SUA, dar încă nu au apărut detalii cu privire la potențialul lor calendar de lansare în alte țări.

Sursa Foto: Fitbit


Scrie un comentariu

trimite