Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Finala concursului de frumuseţe Miss Arad 2016

Finala concursului de frumuseţe Miss Arad 2016
Comentează 1

Finala concursului județean de frumuseţe Miss Arad 2016 va avea loc vineri, 29 iulie 2016 de la orele 19:00, la Teatrul Clasic de Stat „Ioan Slavici” din Arad, unde cele 16 finaliste ale concursului vor urca pe scenă în încercarea lor de a impresiona juriul și de a pleca acasă cu mult ravnita coronită câștigătoare. La fel ca în fiecare an, organizatorii pregătesc foarte multe momente de modă, muzică și dans.

 Evenimentul va avea scop caritabil, toți banii încasați din vânzarea biletelor urmând să fie donați în scop caritabil. Un bilet de intrare costă 20 de lei, se achiziționează la intrarea la eveniment, trei cazuri urmând să beneficieze ca ajutor din urma organizării acestui eveniment: băiețelul Rades Benyamin Tudor în vârstă de 3 ani și 5 luni care are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale, avand diagnostic: Leucomalacia periventriculară, retard psihomotor sever, pareză membru inferior sever, microcefalie, hipotrofie musculară; băiețelul Norbert Vokony, in vârstă de 12 ani,  diagnosticat cu Limfom Non-Hodkin; Iar cu a treia parte din bani se vor achiziționa scutece necesare pentru Secţia Pediatrie 1, prin donarea acestora la Banca de scutece pentru copiii abandonaţi care va fi amplasată în magazinul Real din muncipiu, până luni.

Concursul Județean de Frumusețe Miss Arad este organizat de Asociația Angels Organization și este sprijinit de Consiliul Judeţean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad.

 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite