Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Final de mandat la Organizaţia Municipală a PNL Arad; mâine au loc noi alegeri

Având în vedere că mâine au loc alegeri, conducerea Organizaţiei Municipale a PNL Arad a venit, astăzi, în faţa presei, în Parcul Bujor Buda. La întâlnire au participat preşedintele Sergiu Bîlcea, care va candida pentru un nou mandat, prim-vicepreşedintele Geanina Pistru, care va candida pentru un mandat de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene, vicepreşedintele Lazăr Faur, care va candida pentru un mandat de prim-vicepreşedinte şi vicepreşedintele Ionel Bulbuc, care va candida la rândul său pentru un nou mandat.

Final de mandat la Organizaţia Municipală a PNL Arad; mâine au loc noi alegeri
Comentează 0

Cei patru au făcut un scurt bilanţ al celor patru ani de mandat, cu plusuri şi unele minusuri şi au vorbit despre planurile de viitor ale organizaţiei. Ne aflăm la final de mandat, un mandat încercat de multe greutăţi, în care ne-am luptat cu PSD-ul, pentru banii Aradului şi Primăria Arad, un mandat încercat de pandemie. Aradul, fiind şi poarta de intrare în vestul României, cred eu că a fost o situaţie grea pentru noi, dar atunci, într-o celulă de criză, ne-am mobilizat şi împreună cu cetăţenii Aradului, cu oameni de bine, am rezistat. N-a fost uşor. Organizaţia Municipală şi-a asumat să fie alături de cetăţeni, să fie în stradă, alături de oamenii care ne-au votat. Am dăruit peste 80.000 de măşti cetăţenilor, pentru că era o criză sanitară foarte mare. Cred eu că am avut un mandat cu greutăţi, dar în care am câştigat din nou Primăria Arad, Consiliul Local, Consiliul Judeţean şi preşedintele Consiliului Judeţean, am dat doi vicpreşedinţi de Consiliu Judeţean şi un viceprimar al Aradului”, a declarat Geanina Pistru.

Să folosim cu înţelepciune fondurile europene

În continuare, Ionel Bulbuc a ţinut să menţioneze că îşi doreşte un nou mandat de vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale, pentru că vrea să rămână într-o echipă care de patru ani s-a mărit. „Suntem mulţi. Suntem oameni care suntem în toate cartierele din oraşul nostru, oameni care sunt aproape de probleme, iar acest lucru este foarte important. Sunt cei care preiau problemele comunităţii şi le dau mai departe. Îmi doresc ca în următorii ani să folosim cu înţelepciune fondurile europene, îmi doresc ca în următorii ani să ştim să construim prentru comunităţile din judeţul nostru şi îmi doresc ca în următorii ani să ne dezvoltăm oraşul”, a spus Bulbuc.

„Cel mai important este să ne respectăm promisiunile electorale”

La rândul său, viceprimarul Lazăr Faur, susţine că a intrat în echipa PNL în 2016, cu gândul de a nu mai sta de o parte. „Am realizat lucruri cu care mă mândresc alături de colegii mei de aici. Am avut un proiect «Aradul liberal», alături de Geanina Pistru, Sergiu Bîlcea, prin care am adus alături de noi oameni imortanţi din comunitatea arădeană, apoi am avut ocazia să construiesc o organizaţie de cartier în cel mai mare cartier al Aradului, în Vlaicu, a venit apoi pandemia, a trebuit să strângem rândurile şi nu ne-am lăsat. Eu zic că am răzbit şi în continuare trebuie să răzbim. Din poziţia de viceprimar al municipiului Arad cred că, cel mai important este să ne respectăm promisiunile electorale, să respectăm ce am promis oamenilor care ne-au votat”, a afirmat Lazăr Faur.

O echipă care a ştiut să renunţe la orgolii

În încheiere, preşedintele Sergiu Bîlcea a vorbit despre faptul că echipa liberală a reuşit să câştige patru rânduri de alegeri pentru că membrii ei au ştiut să sufere, să renunţe la orgolii şi să găsească cale câştigătoare. „Le mulțumesc arădenilor care au avut încredere în această echipă. Succesul pe care l-am avut la ultimele patru alegeri se datorează echipei, care a știut să sufere, să renunțe la orgolii și să găsească o cale câștigătoare.  Am câștigat alegerile europarlamentare și Aradul are un europarlamentar în persoana lui Gheorghe Falcă și un partener pentru dezvoltare. Am câștigat alegerile prezidențiale și România are un președinte european, de dreapta. Am câștigat alegerile locale, avem primar și viceprimar, am câștigat conducerea Consiliului Județean, un partener pentru Arad. Trebuie să recunosc că îmi doream un scor mai mare pentru funcția de primar, mai mulți consilieri și un deputat în plus. Am fost partenerii administrației Falcă în implementarea unor proiecte ca regenerare urbană, construcția stadionului UTA. PSD a pus Aradul la colț, tot ce s-a realizat, s-a realizat datorită administrației locale. Guvernarea liberală a repus Aradul pe harta marilor proiecte, ca drumul expres Arad – Oradea și modernizarea căii ferate Arad – Timișoara. Avem obligația să continuăm marile proiecte, să realizăm lucrurile frumoase, refacerea centrului, a Falezei Mureșului. Candidez pentru un nou mandat de președinte al organizației municipale cu hotărârea și ambiția de a realiza lucruri mari: să repunem Aradul pe harta investițiilor importante”, a declarat Sergiu Bîlcea, președintele Organizaţiei Municipale a PNL Arad.

Galerie foto (17)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite