Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Filmul „Visuri într-un cartier din New York“, proiectat în Grădina de vară de la Cinematograful „Arta“

Versiunea ecranizată a musicalului de pe Broadway, filmul „Visuri într-un cartier din New York/In the Heights“ (r. Jon M. Chu), va fi proiectată în grădina de vară de la Cinematograful „Arta“, în cadrul evenimentului „Filme de vacanță“, care se va derula pe parcursul lunilor iulie și august. Filmul, care spune povestea proprietarului unei bodegi din New York, care își economisește toți banii în timp ce speră și cântă despre o viață mai bună, va putea fi văzut joi, 14 iulie 2022, de la ora 21:45.

Filmul „Visuri într-un cartier din New York“, proiectat în Grădina de vară de la Cinematograful „Arta“
Comentează 0

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Filmul a fost nominalizat la premiile Globul de Aur 2022 pentru cel mai bun actor (comedie/musical) – Anthony Ramos.

Creatorul lui „Hamilton” și regizorul filmului „Asiatici bogați și nebuni” propune un eveniment cinematic, în care străzile sunt pline de muzică, iar visurile mici devin mari în filmul, „Visuri într-un cartier din New York/In the Heights”.

Aroma de cafea caldă plutește în aerul din fața stației de metrou de pe strada 181, unde un caleidoscop de visuri aduce împreună această comunitate vibrantă și unită.

În centru se află magneticul și simpaticul Usnavi (Anthony Ramos), proprietarul unei bodegi, care economisește toți banii câștigați, în timp ce visează, își imaginează și cântă despre o viață mai bună.

„Visuri într-un cartier din New York/In the Heights” combină muzica și versurile lui Lin-Manuel Miranda, cu perspectiva dinamică și autentică asupra poveștii lui Jon M. Chu, care surprinde o lume unică, dar universală prin experiența ei.

Proiecțiile de filme de la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Primăria Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Sursa foto: cinemagia.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite