Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Filmul „Povestea incredibilă a lui Enzo”, proiectat la Cinematograful „Arta“ din Arad

Lungmetrajul „Povestea incredibilă a lui Enzo“/„The art of racing in the rain“, bazat pe cel mai bine vândut roman al lui Garth Stein, o relatare emoționantă, văzută prin ochii lui Enzo, un cățel inteligent și spiritual (dublat de Kevin Costner), va fi proiectat la Cinematograful „Arta“ din Arad.

Filmul „Povestea incredibilă a lui Enzo”, proiectat la Cinematograful „Arta“ din Arad
Comentează 0

Proiecția va avea loc vineri, 20 octombrie 2023, de la ora 19:00, iar accesul publicului va fi gratuit, în limita locurilor disponibile.

Rating: N-15 (Audiență generală).

Filmul spune povestea lui Denny din perspectiva câinelui său, golden retriverul Enzo (numit după celebrul Enzo Ferrari), a cărui voce aspră dar caldă i-o dă Kevin Costner.

Legătura dintre Denny și Enzo este predestinată, sunt cei mai buni prieteni, colegi la curse imposibil de despărțit, nimeni și nimic nu poate să-l convingă pe Enzo că Denny nu este un om bun sau pe Denny că este mult prea îngăduitor și atașat de Enzo.

Filmul face din cursele de mașini o metaforă pentru viața trăită frumos și cu hotărâre, mai ales în clipele cele mai grele.

Evenimentele de la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad.

Sinopsis:

„Povestea incredibilă a lui Enzo”/„The art of racing in the rain” (2019)

Bazat pe cel mai bine vândut roman al lui Garth Stein, „Povestea incredibilă a lui Enzo“ este o relatare emoționantă, văzută prin ochii lui Enzo, un cățel inteligent și spiritual.

Filmul îl are ca protagonist pe Denny și pe dragostea vieții sale - soția sa, Eva (Amanda Seyfried), fiica lor Zoe (Ryan Kiera Armstrong) și pe prietenul său cel mai bun, Enzo.

Prin legătura cu stăpânul său, un dornic șofer de curse de Formula 1, Enzo dezvoltă o viziune extraordinară asupra condiției umane și înțelege că tehnicile necesare pe pista de curse pot fi, de asemenea, folosite pentru a naviga cu succes în călătoria prin viaţă.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite