Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fifor are în spate cel puțin un lucru care îl face vulnerabil

Între anii 2011 și 2013, pe vremea când era șef al județului Dolj, Prioteasa a derulat  un proiect din bani europeni pentru modernizarea Muzeului Olteniei, o instituție aflată în subordinea sa

Fifor are în spate cel puțin un lucru care îl face vulnerabil
Comentează 0

Muzeul Olteniei a fost condus până în toamna anului 2012 de actualul lider PSD Mihai Fifor, care este absolvent de filosofie și vorba vine, nu avea fața de jupân oltean care să facă combinații cu bani publici. Este cert însă că, în calitate de director al Muzeului, actualul ministru al economiei, Fifor a semnat documentația pentru modernizarea instituției de cultură, chiar dacă „șmenurile” s-ar fi făcut la Consiliul Județean condus de baronul Prioteasa. Fifor ar trebui să se teamă, pentru că procurorii sunt extrem de iritați.

Procurorii DNA l-au pus sub acuzare pe baronul Prioteasa întocmindu-i un dosar în care este acuzat că a trucat licitațiile publice organizate de Consiliul Județean Dolj, dar și de instituții din subordine, printre care Spitalul Județean sau Muzeul de Artă Craiova.

Ce e greu de înțeles de ce acest dosar zace pitit undeva printr-un sertar de mai bine de trei ani și DNA nu vrea finalizarea lui. Dacă acest dosar va fi pus pe tapet, mai marele senator de Arad, Fifor actualmente ministrul al economiei ar cam trebui să dea cu subsemnatul.

În ca cazul lui Mihai Viorel Fifor ar fi vorba despre câteva milioane de euro, vreo șapte la număr cu care s-a renovat Muzeul Olteniei.

Vom reveni cu mai multe date într-un material viitor.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite