Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încercând să iasă la atac, senatorul doljean Mihai Viorel-Fifor cade în penibil

Încercând să iasă la atac, senatorul doljean Mihai Viorel-Fifor cade în penibil
Comentează 0

Senatorul doljean Mihai-Viorel Fifor (care se tot dă senator de Arad) este într-o serioasă încurcătură. Vizibil afectat că presa locală amintește de faptul că a fost ales în județul Dolj, Mihai-Viorel Fifor iese la atac. De fapt acest atac nu este altceva decât o apărare fragilă, prin care încearcă să păcălească Aradul și arădenii.

Într-un interviu acordat criticarad.ro, senatorul doljean bate monedă pe originile bănățene ale familiei lui, pe faptul că tatăl lui a terminat liceul în Arad, pe faptul că în Oltenia i se spunea "bănățeanul", ș.am.d..

Problema nu este dată de originile cuiva, de faptul că el este moldovean, ardelean sau oltean, ci de faptul că Mihai Viorel-Fifor, ales senator în județul Dolj- i-a lăsat de izbeliște pe cei care i-au acordat votul. Tocmai acest lucru îl încurcă pe Mihai-Viorel Fifor, iar acesta simte că are un handicap serios în lupta electorală din această toamnă.

De-a lungul anilor au existat și există politicieni care reprezintă Aradul, politicieni care nu s-au născut aici. Repetăm, nu aceasta este problema, ci faptul că cineva a venit la Arad doar pentru a obține un nou mandat de parlamentar. După aceea…dus va fi.

Andrea Kondrad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite