Vremea Romania, Arad 12°C

Stiri Arad

Fetiță de 11 ani, violată de un boschetar în clădirea fostului cazinou

O fetiță de 11 ani din Arad a trecut prin clipe dramatice, pe care nu le va uita mulți ani. Copila a fost violată de către un boschetar, seara trecută, chiar în buricul orașului, în clădirea abandonată a fostului cazinou.

Fetiță de 11 ani, violată de un boschetar în clădirea fostului cazinou
Comentează 3

Potrivit procurorilor, un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, astăzi, după ce a violată pe fetița de 11 ani, în imobilul de pe bulevardul Dragalina.

Suspectul se numește Claudiu Adam Oprea și este un om al străzii, care locuia în clădirea abandonată a fostului cazinou. 

Bărbatul ar fi acostat-o pe fetiță pe bulevardul Revoluției și a rugat-o să-l ajute la bagaje până acasă.

”Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în jurul orelor 20,30, inculpatul Oprea Claudiu Adam, în timp ce se afla pe bulevardul Revoluţiei, a acostat-o pe persoana vătămată S.D.A. (minoră în vârstă de 11 ani), pe care a ademenit-o  sub pretextul de  a-l ajuta  să-şi transporte la locuinţă un bagaj în clădirea fostului cazinou de pe bulevardul General Dragalina, loc unde, prin constrângere fizică şi morală, respectiv prin exercitarea unor acte de violenţă, a întreţinut cu persoana vătămată acte sexuale orale”, precizează un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. 

Fetița este acum în grija medicilor și va avea nevoie de mult timp să-și revină. Ea va intra într-un program de consiliere psihologică.
 

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite