Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fetița cu chibrituri – o nouă premieră pe scena Trupei Marionete

O poveste despre speranță. Despre tristețe. Despre încercări și bucurie. Despre șanse și vise. Toate privite prin ochi inocenți de copil. “Fetiția cu chibrituri” – o istorie emoționantă care își găsește loc în sufletele oamenilor sensibili – prinde viață acum pe scena Trupei Marionete a Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad sub forma unui nou spectacol. O întâmplare teatrală inspirată semnată regizoral de Oana Leahu, a cărei primieră are loc duminică, 30 septembrie, la ora 11.00, pe scena Trupei Marionete.

Fetița cu chibrituri – o nouă premieră pe scena Trupei Marionete
Comentează 0

Cred în copilărie!!! Mă uit cu admirație și cu drag la jocul copiilor. Sunt fascinată de surâsul lor care poate răsări chiar imediat după ce lacrimile le-au scăldat obrajii.  Orice om mare ar trebui să se oprească  o clipă din goana după lucruri și să privească bucuria simplă a copiilor care descoperă fericirea printre pietricele, bucățele de cârpă sau firmituri de pâine.  Copiii știu să recunoască (dincolo de aparențe) adevărtele valori: prietenia, iubirea, iertarea, înțelegerea. Și nu le este frică să simtă!” – spune Oana Leahu

Oana Leahu este cea care semnează și scenariul produției teatrale. Noua montare îi reunește pe aceași  scenă pe: Adina Doba, Izabela Moș, Oana Rogojină, Lăcrimioara Szlanko, Loredana Alexandrescu, Cristian Bordaș, Sorin Dorobanțu și copii Diana Iurcu / Maria Hanachiuc. Echipa artistică a proiectului este completată de scenograful Costache Gavril Siriteanu și de Pedro Negrescu, care semnează muzica.

Următoarea reprezentație a noii producții are loc în 7 octombrie, tot de la ora 11.00.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite