Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Festivalul Berii a venit cu amenzi, dar și cu o surpriză plăcută pentru o arădeancă de 84 de ani

Au petrecut și au ciocnit paharele de bere în Parcul Eminescu, însă acum vor scoate bani din buzunare pentru a plăti amenzi după ce au fost surprinși de polițiștii locali confundând zidurile din zonă cu o toaletă publică.

Festivalul Berii a venit cu amenzi, dar și cu o surpriză plăcută pentru o arădeancă de 84 de ani
Comentează 0

Cinci arădeni, care nu s-au dat duși de la ediția din acest an a Festivalului Berii nici măcar în căutarea unei toalete, au adunat la un loc amenzi în valoare totală de 1.400 de lei după ce au fost surprinși de polițiștii locali ai Serviciului Ordine Publică și Circulație satisfăcându-și necesitățile fiziologice în incinta locului de desfășurare a evenimentului.

În ceea ce îi privește pe agenții economici care s-au îngrijit de papilele gustative ale tuturor celor prezenți în zonă pe durata celor trei zile de festival, doar trei dintre aceștia au fost atenționați de polițiștii locali ai Biroului Activitate și Control Comercial să afișeze la loc vizibil și prețul la suta de grame de produs.

Pietoni sau șoferi, participanții la trafic au fost cei mai civilizați. În cazul lor, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației nu au aplicat sancțiuni, însă colegii de la ordine publică au amendat cu suma de 1501 lei un șofer care a traversat parcul cu autoturismul și remorca, distrugând spațiul verde.

De menționat că polițiștii locali i-au readus zâmbetul pe buze unei arădence în vârstă de 84 de ani, ieșită în parc pentru a savura atmosfera de sărbătoare. Cum? Sunându-i la ușă pentru a-i returna portofelul uitat pe o bancă, găsit de un comerciant și predat oamenilor legii.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite