Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Festivalul Internațional de Teatru Clasic , ediția XXI -a

 Festivalul Internațional de Teatru Clasic , ediția XXI -a
Comentează 0

  Cel mai important festival de teatru din vestul țării, organizat de Teatrul Clasic ‘’Ioan Slavici’’ Arad, cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Arad, este programat să se desfășoare în luna noiembrie.

An de an, încă de  la prima ediție, din anul 1995, festivalul de teatru a reunit cele mai reprezentative spectacole, iar  deschiderea internațională a acestui eveniment a atras după sine prezentarea la Arad a unor spectacole de prim – rang și  producții europene realizate de cei mai renumiți regizori. Și în acest an, spectatorii vor  avea ocazia să  vizioneze zeci de  producții  de marcă ale unor teatre din București, Oradea, Brăila, Timișoara, Piatra Neamț, Teatrul Național Pecs (Ungaria),  partenerul instituției arădene.

Ediţia din acest an se va desfăşura în perioada 14-22 noiembrie 2015  şi se va deschide oficial cu premiera spectacolului „Mult zgomot pentru nimic”, de William Shakespeare, regia de Alexander Hausvater la teatrul arădean.

Prețul biletelor de spectacol va rămâne neschimbat, la fel ca anul trecut, în funcție de locurile din sală,  respectiv 50,50 de lei pentru un loc  la parter, etajul I şi  la sala Studio, 40,40 de lei la etajul II și 20,20 de lei la etajul III.

Organizatorii pun la punct în aceste zile  ultimele detalii legate de participarea teatrelor invitate, astfel încât, în perioada următoare se va da publicității programul complet al Festivalului Internațional de Teatru Clasic.

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite