Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Direcția 5 cântă la FESTIVALUL BERII!

Direcția 5 va concerta pe scena Festivalului Berii unde sunt așteptați mii de arădeni la unul dintre cele mai frumoase și cunoscute evenimente cu muzică şi bere bună din ARAD, în perioada 04-06 mai 2018, locația parcul Eminescu din Arad. Intrare LIBERĂ!

Direcția 5 cântă la FESTIVALUL BERII!
Comentează 0

Infiintata in anul 1991 la Bucuresti, formatia Directia 5 a lansat la doar un an de la aparitie albumul "La vulturul de mare cu pestele in ghiare". In anul1993, trupa prezinta un nou album, "Seductie", iar un an mai tarziu lanseaza materialul discografic "Pantofidelac". Printre piesele lansate in primii ani de Directia 5 s-au regasit "Seductie", "In Di Anka" si "Pakistan".

In anul 1998, dupa o pauza de patru ani, Directia 5 revine cu piesa "Altul mai bun", iar un an mai tarziu prezinta albumul "Superstar".

Directia 5 se claseaza pe podium la Festivalul Mamaia cu piesa"Daca ai sti".

Tot in 2006, Directia 5 lanseaza “Ambiental”, iar in 2007 ne aduc “Impresii personale”.

Aur matin 2008 “Ambiental cosmic” si “Aniversare”. Multe emotii si un material discografic numit “Emotie”, in 2009, printre zeci de concerte si evenimente. In 2010, Directia 5 lanseaza o super “Declaratie de dragoste”, un nou material discografic plin de succes. In acelasi mood, Directia 5 surprinde si prin albumul “Romantic”. In 2011, trupa lanseaza albumul “Clasic” si castiga premiul pentru "Cel mai bun album rock" la Premiile Industriei Muzicale Romanesti.

Urmeaza in anul 2000, materialul discografic "Cantece noi cu Directia 5",iar in acelasi an se claseaza pe locul al treilea la Festivalul Mamaia cu melodia "Daca ai sti".

Pe 14 februarie 2002 are loc concertul “Primul meu sarut”, la Sala Palatului din Bucuresti, in prezenta a 4000 de fani.

In 2006, Directia 5 aduce 2 variante live pentru “Satisfactie”, dintre care una pe DVD.

Dupa 26 de ani de prezenta pe scena muzicala din Romania, Directia 5 continua sa se reinventeze cu fiecare album.

In 2012, lanseaza “Electric Love Story”, iar in 2013, un nou material discografic “Zambetul face minuni”. In 2014, colaboreaza cu frumoasa Lidia Buble pentru single-ul si videoclipul “Forever love”. In 2015, band-ul colaboreaza cu o alta prezenta feminina. Lanseaza alaturi de Alina Crisan (ex Asia) single-ul si videoclipul “Te iubesc”, ce da si titlul unui mega-concert ce are loc in toamna aceluiasi an la Sala Palatului.

Cu fiecare piesa lansata, cu fiecare concert sau aparitie TV, Directia 5 isi consolideaza statutul de una dintre cele mai indragite trupe pop-rock din Romania. In cei 26 de ani, Directia 5 a lansat peste 20 de albume si zeci de piese, singuri sau alaturi de nume de referinta din muzica romaneasca–Andreea Banica, Loredana Groza,DJ Pjantom, Paula Seling si multi altii.

Best of Directia 5

Cele mai indragite piese Directia 5 au fost vizualizate de milioane de ori pe canalul ofcial de Youtube al formatiei si printre acestea se numara:

O fata ca ea

Forever Love (feat Lidia Buble)

Plin de furtuni

Ai un loc

Te iubesc (feat Alinka)

Iti multumesc

Anii (feat Alinka)

Ce mai faci

Inima mea e topita de a ta

First day of spring

 

Sursa: https://www.directia5official.ro/directia-5.html © directia5official.ro

 

***

Pe scena festivalului vor concerta și VESCAN, MIRCEA BANICIU&BAND, EL NINO, THE MOTANS, CARGO, IBAND, DJ PROJECT, DIRECȚIA 5.

Evenimentul va reuni multă lume bună, muzică de calitate, zeci de producători de bere, zeci de corturi, sute de mese şi mii de halbe. 

Astfel se continua tradiția renumitelor festivaluri ale berii din anii 1999 -2008, care la un moment dat reuneau peste 80.000 de arădeni in cele trei zile de concerte.

La eveniment se va bea bere bună, în moduri cât mai originale, prin intermediul concursurilor organizate de către partenerii acestui eveniment. 

Festivalul aduce în Arad cea mai bună mâncare stradală, muzică de calitate și oferă participanților o oază de relaxare.
Accesul la eveniment este liber.

Conceptul se bazează pe o experiență unică, ce strânge la un loc cei mai buni expozanți alături de marii producători de specialități și, evident, pasionații de gastronomie.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite