Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Festivalul Berii 2022, un succes

  Festivalul Berii 2022, un succes
Comentează 1

  După succesul înregistrat de ediția din acest an a Festivalului Berii, organizatorul principal al evenimentului cât și Primăria Municipiului Arad, în calitate de partener, vorbesc cu certitudine despre o nouă ediție,  la finele lunii iunie a anului viitor. Weekendul trecut, nu mai puțin de 35.000 de participanți a strâns Festivalul Berii 2022 pe ștrand. Este dovada clară că arădenii și nu numai ei își doresc acest eveniment,  extrem de apreciat la începutul anilor 2000. Timp de trei seri, ștrandul Neptun a fost punctul de întâlnire al iubitorilor de genuri muzicale diferite, al amatorilor de bere dar și de preparate culinare delicioase, al celor care au retrăit atmosfera specifică a nopților de vară pe ștrandul Neptun sau care au descoperit-o abia acum.  

„Am tras concluziile după cele trei zile de Festivalul  Berii. Ne bucurăm că a fost o reușită. Chiar au fost depășite din acest punct de vedere așteptările organizatorilor și ale Primăriei. Statistic nu au fost probleme majore. Au fost două persoane intoxicate cu alcool, trei cu substanțe necunoscute. Ne temeam că atunci când sunt evenimente de mare anvergură pot să apară astfel de situații. Mă bucur că arădenii nu au uitat ce înseamnă ștrandul și ce înseamnă Festivalul Berii. Sperăm să reușim să avem cât mai multe evenimente pe ștrand și el să devină astfel un punct de atracție cu continuitate pe perioada verii în fiecare weekend, nu doar punctual când este un eveniment mai deosebit. Sunt convins că împreună vom reuși acest lucru cum sunt convins că și în anii următori, pe final de luna iunie vom păstra această tradiție și ne vom bucura împreună la Festivalul Berii.”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, la finele conferinței de presă organizată miercuri 29 iunie 2022.

„Vreau să le mulțumesc arădenilor că au fost prezenți în număr atât de mare la festival. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru votul de încredere acordat Ștrandului Neptun. Vă aștept în fiecare weekend pe ștrand și anul viitor la o nouă ediție a Festivalului Berii.”, a fost mesajul organizatorului evenimentului, Călin Costea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite