Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fenomen astronomic rar în luna iulie după 100 de ani. Cum sunt influențate zodiile

Luna sângerie din iulie 2018 va fi cea mai lungă eclipsă totală de lună a secolului, conform astronomilor. Eclipsa va dura o oră și 43 de minute, cu 40 de minute mai mult decât superluna de pe 31 ianuarie. Luna plină din iulie 2018 este, așadar, cea mai lungă eclipsă totală de lună a secolului XXI și va avea loc în noaptea de 27 spre 28 iulie. În timpul acestei eclipse, luna va căpăta o nuanță de roșu închis spre portocaliu.

Fenomen astronomic rar în luna iulie după 100 de ani. Cum sunt influențate zodiile
Comentează 1

Cum îți vor tranforma viața fenomenele astronomice rare din iulie 2018

Berbec

Luna următoare vei începe să fii din ce în ce mai atentă cu casa, familia și siguranța celor dragi. Te-ai concentrat până acum asupra carierei și ai uitat care sunt cele mai importante lucruri în viață. De asemenea, îți vei consuma multă energie în construirea unei relații de dragoste care nu se va termina prea bine. Încearcă să le arăți celor dragi cât de mult contează pentru tine și lasă restul să vină de la sine.

Taur

În luna iulie, fenomenele astronomice rare te vor face să ai multe confruntări verbale cu membrii familiei. Folosește-ți energia pentru a face schimbările în casă pe care ți le-ai propus, nu pentru a te certa. Pe plan profesional, ai ocazia de a-ți lărgi orizonturile și chiar de a avansa în carieră.

Gemeni

Te-ai concentrat până acum asupra averii, posesiunilor materiale și banilor. Totuși, ritmul vieții va deveni destul de accelerat și cuvintele vor fi arme distructive pentru cei din jur. Deși vei fi mai sociabilă, trebuie să știi să faci diferența între prieteni și persoanele care îți vor răul.

Rac

În luna ta, trebuie să fii mai atentă asupra lucrurilor care contează cu adevărat în viață, fie că sunt materiale, intelectuale sau spirituale. Vei începe negocieri pe tema banilor și vei neglija dorințele persoanelor dragi. Luna sângerie îți va aduce multe experiențe emoționale la sfârșitul lui iulie și vei avea parte de emoții puternice, care îți vor schimba viața. Mai multe pe divahair.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite