Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Femeie moartă în accident lângă Pecica (Foto-Video)

Femeie moartă în accident lângă Pecica (Foto-Video)
Comentează 2

În dimineaţa zilei de vineri, 4 decembrie, în jurul orei 9,00, pe Drumul Naţional 7, chiar înainte de intrarea în localitatea Pecica cum vii dinspre Arad, a avut un accident grav între un Volkswagen înmatriculat în Germania şi un Ford cu numere roşii. În condiţiile unei ceţe dense şi a unui carosabil umed autoturismul Ford, în care se aflau patru persoane şi mergea spre Pecica, s-a ciocnit frontal cu VW-ul, ce venea din sens opus.

În urma impactului mai multe persoane au fost rănite iar o femeie (aflată în Ford) în vârstă de aproximativ 20 de ani a decedat pe loc.

„S-a intervenit cu două echipaje de descarcerare, două echipaje SMURD şi trei echipaje ale Serviciului Ambulanţă. S-a constatat că este vorba despre trei persoane încarcerate şi trei persoane ieşite din maşină. Dintre cele trei încarcerate o persoană de sex feminin a decedat iar celelalte două au fost scoase şi predate în viaţă către echipajele de prim ajutor. Celelalte trei victime, cu fracturi multiple, dar stabile, au fost preluate de către echipajele de prim ajutor şi transportate la UPU Arad”, a precizat căpitan George pleşca din partea ISU Arad.

Circulaţia de pe DN 7 a fost deviată timp de două ore pe autostradă pentru ca Poliţia rutieră să poată executa măsurătorile specifice.

Vasile Zărăndan 

Galerie foto (58)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite