Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu un procuror arădean ca-n filmele de la Hollywood pe pod la Seleuş

Accident cu un procuror arădean ca-n filmele de la Hollywood pe pod la Seleuş
Comentează 25

În după-amiaza zilei de marţi, 22 decembrie, în jurul orei 15,00, pe Drumul Judeţean 709, conducătorul unui Volkswagen ce venea din direcţia Ineu, în momentul când se pregătea să urce pe podul în curbă de la intrarea în localitetea Şeleuş, din motive încă neelucidate (viteză prea mare sau o fi încercat să evite o altă maşină ce s-o fi angajat într-o depăşire imprudentă, sau, pur și simplu, și-a băgat Necuratul coada?), s-a urcat pe balustrada  de protecţie din partea dreaptă a podului şi, după ce a lunecat cu autoturismul circa 20 de metri de-a lungul balustrăzii, ca o rachetă pe o veritabilă rampă de lansare, a plonjat pe deasupra copacilor, zburând literalmente prin aer încă 30 de metri, până ce VW-ul s-a agăţat de crengile unui pom, s-a dat peste cap şi a căzut cu roţile-n sus pe arătură.

Ajunşi imediat la locul accidentului, pompierii Secţiei Ineu ai ISU Arad au reuşit să-l scoată pe norocosul „cascador” afară din maşină şi să-l expedieze cu o Ambulanţă spre Arad. Pe drum Ambulanţa a făcut joncţiunea cu un echipaj SMURD şi-n acest moment şoferul în vârstă de 46 de ani, cu leziuni multiple dar stabilizat, se află la Spitalul Judeţean Arad.

Conducătorul auto în cauză este simpaticul porcuror arădean Florin R. (actualmente la Judecătoria Gurahonţ) şi, cunoscându-l eu personal ca şi autor de cărţi şi un creştin autentic, îl sfătuiesc ca, de acum încolo, să aprindă în fiecare zi o lumânare-n biserică, deoarece nu mulţi şoferi se pot lăuda cu un aşa senzaţional înger păzitor.  

Vasile Zărăndan

Galerie foto (39)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite