Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Femeie cu probleme psihice găsită de Poliția Locală (FOTO)

Polițiștii locali au dat curs unui apel venit din partea Direcției de Asistență Socială și au găsit o femeie cu probleme psihice, care a fost în cele din urmă internată în spital.

Femeie cu probleme psihice găsită de Poliția Locală (FOTO)
Comentează 0

„În data de 15.05.2024, un echipaj de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad a identificat o persoană de sex feminin care se confrunta cu probleme grave de sănătate mintală, în urma semnalării  transmise de către Direcția de Asistență Socială, prin Dispeceratul Poliției Locale, referitor la găsirea respectivei femei, în vederea internării la Secția de Psihiatrie.

Persoana a fost căutată timp de trei ore de către patrulele din teren, fiind identificată pe camerele de supraveghere după caracteristicile comunicate de reprezentanții DAS, pe Calea Aurel Vlaicu, aproape de locuința sa, fiind monitorizată până la localizarea acesteia de către polițiștii locali, ghidați prin Dispecerat.

A.F., în vârstă de 64 de ani, cu domiciliul în Municipiul Arad a fost supravegheată de polițiștii locali până la sosirea ambulanței și a reprezentanților DAS, iar ulterior transportată și internată la Secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Menționăm că femeia, care locuia singură în garsoniera sa, în condiții mizere, neavând aparținători ori prieteni, avea nevoie urgentă de asistență medicală și îngrijire, aflându-se într-un real pericol atât pe străzi, cât și acasă. Cu toate că reușea să ajungă la adresa de domiciliu, se afla într-o lume inventată, povestindu-le polițiștilor locali adevărate «scenarii de film»”, susțin reprezentanții Poliției Locale.

Sursa foto: Poliția Locală

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite