Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FCC Baschet UAV Arad în semifinalele Ligii Naţionale de Baschet Feminin (FOTO) / UPDATE: Urban cere Aradului să se mobilizeze pentru a susţine echipa în bătălia pentru finală

FCC Baschet UAV Arad a obţinut calificarea în semifinalele Ligii Naționale după ce a câștigat cu 84-56, pe sferturi 19-16, 13-12, 12-11, 16-41, meciul doi al sfertului de finală cu Universitatea Cluj-Napoca.

FCC Baschet UAV Arad în semifinalele Ligii Naţionale de Baschet Feminin (FOTO) / UPDATE: Urban cere Aradului să se mobilizeze pentru a susţine echipa în bătălia pentru finală
Comentează 0

Update 1 Urban cere Aradului să se mobilizeze pentru a susţine echipa în bătălia pentru finală

Marcel Urban, preşedintele clubului, susţine că a fost o victorie scontată. „Ştiam că echia Clujului e o echipă periculoasă, din cauză că au făcut câteva surprize, au avut câteva jocuri bune, proaste, foarte bune. Mă aşteptam să se agaţe de orice şansă a lor, fie ea cât de mică. Felicit echipa că s-a calificat în semifinală şi tocmai de aceea în acest moment a venit timpul să ne mobilizăm, din nou întreg Aradul, să ne susţină pentru a merge în bătălia pentru finală. Asta înseamnă că vom avea nişte meciuri de foc cu Constanţa, nişte meciuri în care ne vom pregăti cu toate forţele ca să ajungem în finală”, a declarat Marcel Urban.

Acesta le cere suporterilor arădeani să rămână alături de echipă, având în vedere că urmează cele mai importante momente din acest camionat. „Fetele se vor mobiliza la maximum pentru a face meciuri foarte, foarte bune şi pentru a bucura toată suflarea arădeană şi toţi suporterii noştri din ţară şi din străinătate”, a mai spus Urban.


Avându-le în primul cinci pe Hadzovic, Akathiotou, Pyka, Baptiste și Greene. Gazdele au răspuns cu Santa, Chiș, Uiuiu, Sutton și Putra, ICIM-ul s-a desprins decisiv în startul sfertului patru, când antrenorul Bogdan Bulj a cerut un challenge și arbitrii au schimbat decizia din fault simplu în antisportiv. Pyka a înscris mai multe triple și ecartul a crescut la un maxim de 30 de puncte.

Martyna Pyka a fost coșghetera partidei cu 23 de puncte (4x3). Pentru FCC UAV au mai înscris: Vîrjoghe (nou-venită) 13 puncte plus 7 recuperări, Bogicevic 12 puncte, Baptiste 11 puncte (8 recuperări), Hadzovic 8 puncte (6 recuperări, 6 assist-uri), Greene 8 puncte, Akathiotou 5 puncte (7 recuperări), Fleșer 2 puncte și Georgieva 2.

FCC UAV Arad a trecut cu 2-0 la general de clujence și probabil va juca cu CSM CSU Constanța în semifinale, cu primul meci la malul mării în 2 aprilie.

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (38)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite