Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Farmecul Copilăriei“ continuă în curte la Arta

 „Farmecul Copilăriei“ va continua pe tot parcursul lunii iulie, în curtea cinematografului Arta, potrivit reprezentanților Centrului Municipal de Cultură Arad.

„Farmecul Copilăriei“ continuă în curte la Arta
Comentează 0

Organizatorii, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad au ales acest spațiu ca o alternativă la Parcul „Aventura Voinicilor“ din oraș, pentru a reuși să respecte prevederile legale în vigoare, respectiv distanțarea socială și limitarea numărului de participanți.

Astfel, până la ridicarea restricțiilor impuse pe perioadă stării de alertă, evenimentul „Farmecul Copilăriei“ va avea loc în fiecare duminică, în curtea cinematografului Arta, cu începere de la ora 18.30. 

„Din program nu vor lipsi atelierele creative, jocurile, concursurile dar şi multe  alte activităţi potrivite pentru cei mici. Intrarea la eveniment este liberă, însă se va face pe bază de rezervare. Vă rugăm să rezervați locurile prin SMS la numărul de telefon  0735.616.700 sau printr-un mesaj pe pagina de facebook/farmecul copilariei. Program:  18.30 –  19.30 prima serie, 19.30 – 20.30 a doua serie”, susțin reprezentanții Centrului Municipal de Cultură Arad.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite