Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FamousAntiquePhotoBooth - o adevărată premieră în România la Zilele Aradului 2015

FamousAntiquePhotoBooth - o adevărată premieră în România la Zilele Aradului 2015
Comentează 0

23 – 25 august, Platoul Primăriei Arad

Dacă cineva s-a îndoit vreodată că românii noștri nu sunt în stare de a concura cu inventatorii din străinătate, atunci aceasta este dovada că avem cu ce să-i uimim la capitolul artă și invenții.

În laboratorul său de creaţie, managerul companiei de teatru gestual FamousArt din Cluj-Napoca Cezar Lungu, a construit ceea ce merită cu adevărat titlul de ”cel mai creativ și unic PhotoBooth din întreaga lume” - FamousAntiquePhotoBooth. Acesta a reușit să întrunească într-un singur proiect o idee ingenioasă, un stil rafinat dând dovadă de mult talent. Pozele instant sunt duse la un nivel mult mai înalt oferind o altă viziune asupra conceptului de photobooth.

FamousAntiquePhotoBooth vine dintr-o colecție a trecutului, un pic prăfuit pe ici-colo, cu un geamantan plin de amintiri și cu acel stil clasic care inspiră admirație față de latura simplistă, dar elegantă a lucrurilor. Prin urmare marele nostru erou, apare în rolul unui aparat foto clasic cu burduf, blitz și trepied care este însoțit de un personaj oaspete din perioada pozelor alb-negru și filmelor mute.

Ca orice altă creație de artă, până să se ajungă la forma lui finală armonioasă, s-au rânduit zile și nopți de măsurări, șlefuiri, inventări de mecanisme și asamblare. Proiectul a pornit de la zero - fiecare element, fiecare unghi și ornament au fost reflectate din dorința de a pune pe picioare o adevărată capodoperă.

Fiind pus în practică un vis, FamousAntiquePhotoBooth devine unicul din România care poate fi numit cu adevărat interactiv, întrucât capătă trăsături distincte ale unui spectacol al cărui regizor este tânărul fotograf ce reușește cu mare talent să capteze interesul publicului. Glumițele și ghidușiile bine dozate, farmecul și prestanța sa, fac ca experiența publicului să fie una memorabilă.

FamousAntiquePhotoBooth este un fenomen nou care combină într-un mod inedit lumea digitală cu o experiență unică, cea a trăirii unui Deja Vu adus tocmai din secolul 19. Doritorii de a face poze instant, au parte de multă voie bună și o experiență de neuitat alături de prieteni și cei dragi.

Despre Companie

FamousArt este o companie de teatru gestual, acrobație și jonglerie din Cluj-Napoca, care aduce publicului, pe cele mai inedite și neconvenționale scene, spectacole aflate la granița dintre real și “Producătorii de zâmbete” și creatorii de concepte noi de divertisment reușesc cu succes să impresioneze constant spectatorii de diferite vârste. Prin comparație, rafinamentul imaginii și calitatea divertismentului marca FamousArt atinge standardele entertainment-ului țărilor înalt dezvoltate.

Zilele Aradului sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură șisusțin candidatura Aradului pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii.

www.cmcarad.ro

Centrul Municipal de Cultura Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite