Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Falcă despre Lupaș: „Constat că avem de-a face cu un caz tipic de ipocrizie, specifică celor care nu au făcut nimic pentru Arad”

Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă răspunde acuzaţiilor aduse de consilierul independent Marin Lupaş prin intermediul unui comunicat de presă, remis zilele acestea.

Falcă despre Lupaș: „Constat că avem de-a face cu un caz tipic de ipocrizie, specifică celor care nu au făcut nimic pentru Arad”
Comentează 2

„Este surprinzător faptul că dintr-o dată consilierul Marin Lupaş sesizează lipsa tramvaielor noi în Arad, însă pe vremea când era liderul consilierilor PSD,  era de o cu totul altă părere, numărându-se printre cei care s-au opus achiziţionării celor șase tramvaielor Imperio. Acum, consilierul Lupaş evocă anul 2016 când recomanda cumpărarea «prin fonduri europene a cinci tramvaie noi în fiecare an». Îi reamintim  faptul că în 7 februarie 2019 au fost deschise ofertele depuse la licitaţia organizată de Primăria Municipiului Arad în vederea achiziţionării a zece tramvaie noi, urmând ca într-o altă etapă să cumpărăm încă 18 garnituri. Achiziţia va fi finanţată prin  Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Este regretabil că, după atâţia ani de când ocupă scaunul de consilier local, domnul Lupaş nu ştie că excedentul bugetar la care face referire poate fi folosit numai pentru investiţii. Anul acesta o mare parte din aceşti bani vor fi direcţionaţi spre proiectul de Regenerare Urbană, un proiect în valoare de 50 de milioane de euro, ce va îmbunătăţi condiţiile de viaţă a mii de arădeni care locuiesc în zonele de blocuri din municipiu.  Îi reamintesc consilierului Lupaş că s-a numărat printre cei care s-au opus şi acestui proiect!

Constat că avem de aface cu un caz tipic de ipocrizie, specifică celor care nu au făcut nimic pentru Arad”.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite