Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Expoziție de fotografie româno-japoneză la Arad

Expoziție de fotografie româno-japoneză la Arad
Comentează 0

 Sala Clio, din cadrul Complexului Muzeal Arad, a găzduit vernisajul expoziției de artă fotografică „Pod peste continente” semnată de artiști fotografi ai Asociației Fotogafilor Profesioniști Foto Club Pro Arad și ai Asociației Ashiya Photography din Japonia.

Evenimentul s-a bucurat de o participare numeroasă, lucrările expuse bucurându-se de aprecierea publicului.

„Este al treilea an consecutiv în care organizăm, la Arad, expoziții de artă fotografică în parteneriat cu colegii noștri din Japonia. Lucrările expuse pot fi admirate la Arad, dar și în Japonia deoarece Asociația Ashiya Photography organizează în fiecare an câte două expoziții cu lucrările noastre. De anul viitor, în urma discuțiilor purtate cu omologii din Japonia, am decis să organizăm schimburi de experiență între cele două cluburi de fotografie, urmate mai apoi de expoziții tematice”, a explicat Nelu Scripciuc, președintele Foto Club Pro Arad.

Vernisajul a venit cu o surpriză inedită pentru îndrăgitul artist fotograf arădean Filip Rotaru, care a primit din partea Foto Club Pro Arad titlul de membru de onoare în cadrul asociației, în semn de recunoștință pentru întreaga activitate artistică.

„Am oferit titlul de membru de onoare al asociației noastre, unui om drag nouă, care a fost tot timpul alături de noi. Domnul Filip Rotaru este un mentor pentru mulți dintre noi, bucurându-se de o vastă experiență în acest domeniu. Tot astăzi, împreună cu vicepreședintele Călin Andra, am oferit colegilor din Foto Club Pro Arad dar și vizitatorilor expoziției câte o insignă turnată, cu sigla clubului. Este pentru prima dată când realizăm aceste insigne, pe care le vom oferi și în cadrul vernisajului Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Arad”, a precizat Nelu Scripciuc, președintele Asociației Fotografilor Profesioniști Foto Club Pro Arad.

Expoziția „Pod peste continente” poate fi vizitată până pe data de 25.09.2022, de marți până duminică între orele: 09-17, la Sala Clio, din strada Horia, nr. 10.

 

 

Galerie foto (73)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite