Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Explozie puternică în vestul ţării. Zeci de persoane, evacuate

Explozie puternică în Lugoj, Timiş într-un bloc de nefamilişti. Zeci de persoane au fost evacuate.

Explozie puternică în vestul ţării. Zeci de persoane, evacuate
Comentează 0

UPDATE 11.00 Un bărbat în vârstă de 70 de ani, care a fost rănit într-o explozie care a avut loc vineri dimineața într-un bloc de nefamiliști de la Lugoj, din cauza acumulării de gaze de la o butelie defectă, a suferit arsuri între 35-50% din suprafața corpului, fiind transportat la spital.

''În urma exploziei unei butelii a rezultat o victimă de 70 de ani, care prezentă arsuri pe 35-50% din suprafața corpului. Victima a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal Lugoj'', a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea.

Blocul de nefamiliști cu patru etaje are 50 de garsoniere în care locuiesc 45 de persoane. În urma exploziei au fost afectate aproximativ 10 garsoniere, situate la nivelul I al blocului, și au fost evacuate 20 de persoane.

În urma incidentului, a fost convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Lugoj în vederea identificării spațiilor de cazare pentru locatarii blocului afectat.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un APIC, nouă subofițeri, un maistru militar și un ofițer din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj, două ambulanțe SAJ și două echipaje de poliție.

Explozie puternică, vineri dimineață, pe strada Buziașului din Lugoj. Zeci de persoane dintr-un bloc de nefamiliști au fost evacuate, după ce în unul dintre apartamente o butelie a explodat. Un bărbat de 70 de ani a fost rănit şi a fost transportat la spital. 

"Au fost evacuate 20 de persoane. O persoană a fost grav rănită. Sunt afectate 10 garsoniere", a declarat la REALITATEA TV Elena Megherea, purtător de cuvânt ISU Timiş. 

Potrivit ISU Banat incidentul s-a produs din cauza acumulărilor de gaze de la o butelie defectă. 

Click pentru GALERIE FOTO

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite