Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Execuţia lui Romario Moise, golul anului în România (VIDEO)


UTA a jucat ieri în Valea Domanului unul dintre cele mai frumoase meciuri din acest sezon contra CSM Reşiţa pe care a învins-o cu scorul de 3 la 2, obţinând astfel 3 puncte. 

Execuţia lui Romario Moise, golul anului în România (VIDEO)
Comentează 1

Meciul a început imecabil pentru gruparea arădeană care a reuşit să înscrie primul gol încă din minutul 2 prin căpitanul Ciprian Rus. Câteva minute mai târziu, Moise Romario a reuşit să mărească avantajul oaspeţilor printr-o execuţie ca la carte din lovitură liberă, iar prima repriză s-a terminat cu un 2-0 clar pentru UTA. La două minute după începerea celei de a doua reprize, gazdele au reuşit să reducă din diferenţă după o eroare a defensivei UTA-ei care după şutul lui Marco Ehmann au respins minge în propria poartă. În minutul 69, Florin Cioabla reuşeşte să egaleze din nou datorită unei greşeli din apărare. Meciul a continuat, iar ocazii au tot fost care au ţinut cu sufletul la gură cei aproximativ 200 de suporteri arădeni prezenţi la meci. În schimb minunea s-a produs în prelungiri când în minutul 91, acelaşi Romario Moise înscrie printr-o forfecată din afara careului golul victoriei pentru formaţia arădeană. 

 

Golul anului în România

După execuţia superbă a lui Romario Moise internetul a explodat. Videoclipul cu execuţia jucătorului UTA-ei fiind distribuit de peste 1000 de ori. Nici comentariile nu au ezitat să apară, multă lume spunând cu siguranţă că acest gol va câştiga titlul de „Golul anului în România”. De asemenea, multe mesaje de felicitare au curs la adresa jucătorului atât pentru execuţie cât şi datorită faptului că echipa arădeană a plecat de la Reşita cu trei puncte şi rămânând astfel favorita pentru promovarea în primul eşalon al fotbalului românesc. Inclusiv fostul fotbalist al UTA-ei, Adrian Petre a spus despre golulul lui Romario că a fost incredibil.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite