Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cine spune despre Miculescu că joacă un FOTBAL TOTAL; utistul a fost jucătorul meciului la Mediaş şi face parte din echipa etapei

David Miculescu, tânărul decar al UTA-ei, a fost desemnat, de deţinătorii drepturilor tv şi Liga Profesionistă de Fotbal, jucătorul partidei disputate în etapa a VII-a la Mediaş, între Gaz Metan şi UTA, partidă decisă în ultimul minut prin golul marcat de jucătorul Bătrânei Doamne. De asemenea, Miculescu a fost introdus în echipa etapei, unde formează tridentul ofensiv alături de Denis Alibec de la CFR Cluj şi Elvir Koljic de la Universitatea Craiova.

Cine spune despre Miculescu că joacă un FOTBAL TOTAL; utistul a fost jucătorul meciului la Mediaş şi face parte din echipa etapei
Comentează 0

„Este unul dintre cei mai talentaţi tineri din Liga 1. A înscris golul care a urcat-o pe UTA până pe locul al treilea”, îl descriu cei care au alcătuit echipa ideală a etapei, potrivit lpf.ro.

Ilie Dumitrescu, un om de fotbal care n-are nevoie de nicio prezentare, a avut la rândul său numai cuvinte de laudă la adresa lui Miculescu, în cadrul unei analize pe care a făcut-o la Digi Sport. „Miculescu este un jucător promițător, cred că ar fi un target pentru echipele importante pentru că are un potențial mare. Are fizic foarte bun, joacă un fotbal total, face și faza defensivă, apare foarte bine și la finalizare, este un jucător de mare perspectivă”, a spus Dumitrescu la „DigiSport Special”, scrie gsp.ro.

Sursa foto: Facebook UTA Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite