Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Eveniment de excepție la Quark Motors Arad! Două zile de Test Drive cu noile modele Volkswagen (FOTO-VIDEO)

Quark Motors a întâmpinat clienții cu cele mai noi modele de mașini în cadrul evenimentului Volkswagen Driving Experience, Caravana Test Drive.​

Eveniment de excepție la Quark Motors Arad! Două zile de Test Drive cu noile modele Volkswagen (FOTO-VIDEO)
Comentează 0

În zilele de 16 și 17 iunie, Quark Motors Arad, dealer autorizat Volkswagen și Volkswagen Autovehicule Comerciale a avut plăcerea de a-și invita clienții la o sesiune de Test Drive inedită. Aceștia au putut admira, analiza și conduce cele mai noi modele apărute: ID.5, ID.5 GTX precum și ID.4 GTX, Arteon, Tiguan și Tiguan Allspace. Pe lângă modelele de testare au fost prezente și cele de expunere: ID.5, Multivan și e-Crafter.

Caravana a fost organizată în două sesiuni pe zi, iar drumul a dus până la o locație de vis a județului, restaurantul Roca Brună, la 34 kilometri de municipiul Arad. Aici șoferii s-au bucurat de un popas plin de povești frumoase cu și despre mașini în mijlocul naturii.

La plecare. vehiculele electrice au pornit fără niciun zgomot, sau urme de poluare din pădurea în care este amplasat localul. Ulterior, participanții caravanei s-au întors la showroom-ul Quark Motors de pe Calea Radnei pentru a împărți păreri cu privire la experiența de la volanul unui Volkswagen de ultimă generație.

Galerie foto (116)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite