Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Evadare ca în filme, în această dimineață, la Craiova - Un deținut condamnat pentru omor a ieșit pe geam, cu ajutorul unui cearșaf

Un bărbat a evadat, în această dimineață, de la Penitenciarul din Craiova. El se afla internat în spital, sub pază, însă a reușit să fugă pe geam, cu ajutorul unui cearșaf. Potrivit reprezentanţilor Spitalului de Urgenţă Craiova, bărbatul este obez și a fost internat cu diagnosticul ciroză hepatică gravă.

Evadare ca în filme, în această dimineață, la Craiova - Un deținut condamnat pentru omor a ieșit pe geam, cu ajutorul unui cearșaf
Comentează 0

Evadare ca în filme, în această dimineață, la Craiova. Un bărbat în vârstă de 52 de ani a evadat din clădirea Spitalului Clinic din Craiova. El era internat și a părăsit salonul pe geam, cu ajutorul unui cearșaf.

Bărbatul era condamnat la 10 ani de închisoare pentru omor și fusese internat în spital, sub pază. Cu toate astea el a reușit să evadeze din salon. Apelul prin care a fost anunțată dispariția sa din salon a fost efectuat în această dimineață, la ora 7:05.

Autoritățile sunt acum în alertă și îl caută pe bărbatul care a evadat. O anchetă va fi demarată pentru a se stabili cum a fost posibil ca un deținut aflat în spital sub pază a reușit să fenteze vigilența polițiștilor.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite