Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Europarlamentarul USR Clotilde Armand o dă la întors cu privire la contractul cu Bechtel și neagă ce recunoștea în 2016

Clotilde Armand nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase, cel puțin așa susține acum, atunci când vine vorba despre contractul cu Bechtel. Europarlamentarul USR a negat ieri, ceea ce recunoștea în 2016, semn că apucăturile politicianiste nu le sunt străine nici oamenilor noi de la USR.

Europarlamentarul USR Clotilde Armand o dă la întors cu privire la contractul cu Bechtel și neagă ce recunoștea în 2016
Comentează 0

„Sper să fie clar acum pentru toată lumea: Nu am lucrat niciodată direct sau indirect cu firma Bechtel. Nu cunosc pe nimeni de la această firmă, nu i-am întâlnit niciodată pe reprezentații ei. Pe fondul nemulțumirii opiniei publice legate de desfășurarea și eșecul proiectului Bechtel, numele meu a fost în mod abuziv asociat acestui proiect, cu care nu am avut niciodată vreo legătură directă sau indirectă. Este o evidentă manevră de discreditare politică prin care autorii materiali ai dezastrului din infrastructura transporturilor românești încearcă să compromită candidatura la Primăria Sectorului 1. Așa au făcut și în 2016. O campanie de denigrare inspirată din metodele feseniste ale anilor`90”, a scris pe Facebook europarlamentarul USR Clotilde Armand, conform Flux24.ro.

Potrivit aceleiași surse, pe 12 iunie 2016, Clotilde Armand, pe atunci candidata USB la Primăria Sectorului 1, mărturisea la Digi 24 că regretă contractul încheiat de statul român cu firma americană Bechtel la care a participat. Atunci spunea că a participat pentru... a apăra interesele românilor, dar totuși recunoștea că a participat.

Intrați aici pentru a citi ce declara Clotilde Armand acum patru ani: https://flux24.ro/tupeul-lui-clotilde-de-bechtel/

Foto: cotidianul.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite