Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Europarlamentarul Gheorghe Falcă cere demisia șefilor de deconcentrate puși politic de Fifor!



Europarlamentarul arădean Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, a cerut în cadrul unei conferințe de presă ca mai mulți șefi de deconcentrate „să treacă în opoziție” alături de Fifor și PSD, partid care a pierdut, ieri, guvernarea în urma unei moțiuni de cenzură.

 

Europarlamentarul Gheorghe Falcă cere demisia șefilor de deconcentrate puși politic de Fifor!
Comentează 2

Gheorghe Falcă susține că moțiunea a trecut în urma venirii în tabăra Opoziției a celor de la ALDE și Pro România, iar formarea noului Guvern va fi o mare responsabilitate a tuturor. „PNL își asumă guvernarea pentru că o țară trebuie guvernată, trebuie să aibă un buget, trebuie să existe o intervenție rapidă. USR a anunțat că va susține o guvernare PNL, ne mai pune și condiții, deci, cei de acolo confirmă că au încredere în noi, iar ei vor asista la salvarea României”, a declarat Falcă.
În continuare, acesta s-a referit la o declarație făcută de senatorul PSD de Arad Mihai Fifor, care este și secretar general al social-democraților, care afirma că după adoptarea moțiunii partidul pe care îl reprezintă va trece în opoziție. „Important pentru Arad este că domnul Fifor a spus că PSD intră în opoziție. Îl rog astfel pe prietenul domnului Fifor, pe adjunctul Poliției Județene Arad, cu care a stat în jacuzzi, să intre și el în opoziție, să-și dea demisia sau să iasă la pensie, îl rog pe șeful Gărzii de Mediu să treacă în opoziție, inspectorul școlar general să-și dea demisia, directorul Direcției Județene de Sport să-și dea demisia, la fel domnul de la ARR.  Și, transmit un mesaj directorului de la ANIF, indiferent de faptul că ALDE a votat moțiunea, are două direcții, fuga la București să aducă bani pentru Canalul Mureșel, oprite investițiile pentru domnul deputat Tripa din județ, unde i se protejau pământurile și se neglija municipiul Arad. După ce vine de la București cu aprobarea, ne mai gândim. Doamna prefect – așteptăm să se întoarcă la Primărie, locul unde a lucrat în cel mai mic grad de jurist. Ca să știm exact în ce poziție ne aflăm în politica din Arad, împreună cu domnul Fifor, pe care-l așteptăm să îmbătrânească în Opoziție, sigur într-un alt județ, că aici nu mai prinde niciun mandat”, a afirmat Falcă. În încheiere, acesta a ținut să menționeze că nu a vorbit despre deconcentratele care sunt conduse de profesioniști, chiar dacă este vorba despre membri PSD.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite