Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Europa începe relaxarea treptată a măsurilor de restricție cauzate de pandemia COVID-19

Mai multe țări din Europa încep să iasă din izolare. Italia, Spania, Germania, Austria și Belgia relaxează restricțiile. Oamenii vor putea să iasă din case și să meargă la frizerie. Vor fi redeschise șantierele, librăriile și muzeele, iar copiii se întorc treptat la școală, informează Realitatea PLUS. 

Europa începe relaxarea treptată a măsurilor de restricție cauzate de pandemia COVID-19
Comentează 0

Începând de astăzi, o parte din Europa încearcă să revină la viața obișnuită de până la declanșarea pandemiei COVID-19.

Astfel, începând de astăzi, italienii pot să-și viziteze familiile și pot să meargă în parcuri.  Șantierele se deschid și ele. Cu toate astea, regulile de distanțare socială se mențin în continuare. 

Spaniolii pot merge la cumpărături. De asemenea, se deschid micile firme, frizeriile, barurile, iar restaurantele pot face livrări.

În Germania, elevii revin la școală. În plus, se redeschid grădinile zoologice, muzeele, lăcașurile de cult și locurile de joacă pentru copii.

În Austria, se întorc la școală doar elevii din anii terminali, iar Slovenia a decis să redeschidă și ea terasele și restaurantele.

Dacă în urma acestor măsuri de relaxare se vor constata creșteri ale cazurilor de infectare cu noul coronavirus, atunci automant vor fi impuse din nou restricții. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite