Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ESTE OFICIAL: Traian Băsescu este candidat la Primăria Capitalei. Vrea să reînvie PDL

Anunţul oficial privind candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei a fost anunţată oficial luni de către preşedintele PMP Eugen Tomac, care a postat pe Facebook şi un model de formular pentru strângerea de semnături.

 ESTE OFICIAL: Traian Băsescu este candidat la Primăria Capitalei. Vrea să reînvie PDL
Comentează 0

Traian Băsescu a anunțat, luni, la B1 TV, că PMP va negocia cu PNL pentru a prelua numele de PDL. El speră că va fi posibil ca formațiunea să poarte încă de la alegerile generale din 2020 denumirea partidului care a câștigat de două ori Președinția României și de trei ori Primăria Capitalei.

„Este o variantă pe care eu nu o exclud, cum nu exclud nici varianta ca PNL să se bucure de un eventual eșec al PMP, adică să nu treacă pragul, în speranța absorbirii PMP, numai că noi lucrăm acum și chiar vom avea negocieri cu PNL să ne permită să reluăm numele tradițional al PD-L, care este un partid care a dat două funcții de Președinte al României și trei mandate de primar general. Deci este un partid care, din păcate, și-a răsturnat propria istorie – e adevărat, o istorie nouă – în mod mult prea ușor în tradiția Brătienilor. PDL, repet, este un partid care a câștigat de trei ori Primăria Capitalei și de două ori Președinția României", a spus Traian Băsescu.

Citește continuarea pe romaniatv.net

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite