Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Eroii în pijamale, PJ Masks vin în Atrium!

Cei mai îndrăgiți eroi în pijamale vin în Atrium Mall între 8 și 29 august cu o experiență interactivă pentru cei mici. Dacă nu îi cunoașteți, nu vă faceți probleme. Copiii dumneavoastră cu siguranță știu cine sunt. De aceea, această invitație este pentru ei.

Eroii în pijamale, PJ Masks vin în Atrium!
Comentează 0

Toți copiii sunt așteptați la întâlnirea cu  Owlette, Gekko și Catboy, cei trei super-eroi din cărțile și desenele animate care au cucerit întreaga lume.

Copiii vor putea păși pe poarta hexagonală în baza eroilor unde își vor putea face poze cu totemul de peste 3 metri înălțime care se află în inima bazei secrete a eroilor noștri. De asemenea, cei mici vor putea experimenta cum se antrenează PJ Masks, parcurgând traseul cu obstacole. Distracția va fi completată de cei trei eroi cu care își vor putea face poze lângă panoul Pj Masks.

Dar experiența PJ Masks nu se oprește aici. Copiii își vor putea testa și partea creativă în cadrul atelierelor de desenat. Apoi, se vor putea distra pozând într-un photobooth greenscreen special amenajat pentru a-i transpune pe cei mici în lumea PJ Masks.

La final, participanții vor primi și diplome de mici eroi. Tot efortul, jocul și distracția lor fiind astfel răsplătită, iar talentul lor de supereroi certificat.

Dar pentru ca un număr cât mai mare de copii să poată participa la această experiență se impun câteva reguli care trebuie respectate pentru ca fiecare copil să aibă momentele lui speciale alături de PJ Masks.

Vi le prezentăm pe scurt în continuare ca să știți vă puteți organiza cât mai eficient ieșirea cu copiii la Atrium.â

  1. Orarul de desfășurare al evenimentului zilnic este între 12:00 și 20:00.
  2. Acest eveniment este doar pentru copii cu vârste între 4 și 9 ani.
  3. Din oră în oră o nouă serie de copii va intra în universul PJ Masks.
  4. O serie include maxim 25 de copii.
  5. Înscrierile se fac cu 30 de minute în avans. Programările se fac mereu pentru turul următor, niciodată pentru cel aflat deja în desfășurare.
  6. Părinții, deși nu au voie în interiorul turului, trebuie să își supravegheze copiii din afara spațiului dedicat evenimentului. Copiii nu trebuie să rămână nesupravegheați de adulții cu care au venit sub nici o formă.

Acum că informația este pe ecranele voastre vă dorim un timp extraordinar în universi PJ Masks. Arium Mall vă așteaptă deci în fiecare zi între 8 și 29 august, începând cu ora 12:00 la experiența interactivă PJ Masks. Iar vestea bună este că intrarea este liberă.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite