Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Era şoferiţă la Uber.A dus o fată la o adresă.Când a văzut unde au mers, ŞOC!I-a stricat toată viaţa

Michaela este o fată de 31 de ani. din Marea Britanie cu spirit antreprenorial. În timpul liber, ea este şoferiţă la Uber. Această pasiune combinată cu un mod de a obţine venituri suplimentare i-a stricat, totuşi, viaţa.

Era şoferiţă la Uber.A dus o fată la o adresă.Când a văzut unde au mers, ŞOC!I-a stricat toată viaţa
Comentează 0

Michaela era foarte îndrăgostită de bărbatul alături de care trăia o frumoasă poveste de iubire de 2 ani de zile. Plănuiau să se căsătorească. Într-o bună zi, logodnicul ei i-a cerut să-l ducă până la aroport, întrucât trebuia să "zboare" la New York, în interes de afaceri. Femeia l-a condus acolo.

Pe drumul de întoarcere de la aeroport, Michaela a luat, la comandă, o domnişoară de 24 de ani, pe care a dus-o la adresa cerută de clientă. La destinaţie, şoferiţa a ajutat-o pe tânără cu bagajul până la uşă. Acolo, şoc! Bărbatul care a deschis uşa era chiar iubitul ei. Omul avea o amantă şi închiriase un apartament de care logodnica, şoferiţă la Uber, habar nu avea.

După ce i-a făcut cu ou şi cu oţet pe cei doi, Michaela l-a anunţat pe bărbat că se desparte de el, apoi a anulat nunta şi încearcă să-şi vindice "rănile" şi acum.

Cum arată şoferiţa de la Uber, în Galeria Foto.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite