Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Era şi cazul: Ministrul Sporturilor şi-a anunţat demisia. Marius Dunca se retrage din Guvern!

Era şi cazul: Ministrul Sporturilor şi-a anunţat demisia. Marius Dunca se retrage din Guvern!
Comentează 1

După derapajele groaznice din ultima perioadă, cu reacţii uluitoare şi umilitoare pentru mulţi sportivi de performanţă Marius Dunca a anunţat că demisionează din funcţia de Ministru al Sportulurilor.  "Vă anunţ acum, aici, că o să mă retrag. O să rămân întotdeauna un partener al sportului şi al organizaţiilor de tineret. Sper că nu i-am dezamăgit pe preşedinţii de federaţii, toţi mi-au spus să continui. Le-am spus că este destul de greu. (..) Când am luat această decizie, m-am consultat cu mai multe persoane, dar în primul rând şi cu preşedintele Dragnea pentru că trebuie asumată o responsabilitate, nu e un minister uşor", a spus Marius Dunca. Acesta a declarat că federaţiile sportive i-au cerut să rămână, strângând semnături în acest sens.

O anchetă a Gazetei Sporturilor, publicată vineri, scoate la iveală aspecte mai puţin ştiute din viaţa actualului ministru al Sportului, Marius Dunca. Deşi în ultimii şase ani el a avut un venit mediu lunar de 1.000 de euro, averea reală a acestuia şi luxul în care trăieşte depăşesc cu mult sumele trecute în declaraţia de avere.

Potrivit declarațiilor de avere 2012-2017, Marius Dunca a câștigat un total de doar 73.000 de euro în ultimii 6 ani, dar asta nu-l împiedică să locuiască într-un penthouse de 130.000 de oră, iar el şi iubita lui să conducă două maşini de lux, un Audi A8 şi, respectiv, un BMW X5. Pentru Audi plăteşte o rată lunară de 700 de euro, în condiţiile în care venitul său mediu lunar a fost de 1.000 de euro.

În schimb, potrivit declaraţiei de avere, Marius Dunca nu are bani în conturi, nu deţine proprietăți de niciun fel, mașini, ba chiar are o datorie de 63.000 de lei, bani luați de la un amic și donați mai departe la PSD. Cel care i-a împrumutat banii se numește Patric Moga, un politician PSD din Rupea, om cu stare. Dunca a băgat suma în campania electorală din 2016, când a ajuns senator PSD. Imediat, a fost numit ministrul Sporturilor, în Guvernul Grindeanu.

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite