Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Elevii lui Laszlo Balint se califică în sferturile Cupei: CS Mioveni – UTA 0-3

Bătrâna Doamnă trece în această seară la scor de neprezentare de CS Mioveni şi termină pe primul loc, cu 7 puncte, Grupa B a Cupei României. Ambele formaţii se califică însă în sferturile de finală, care se vor juca într-o singură manşă. Astfel, UTA o va întâlni acasă pe FCU Craiova, care s-a clasat pe locul secund în Grupa A.

Deşi a întâlnit o echipă care nu i-a pus probleme, aflată pe ultimul loc în clasamentul Superligii, cu doar 8 puncte acumulate, trebuie remarcat faptul că echipa arădeană a fost tot timpul la conducere ostilităţilor, ceea ce este de natură să ne dea speranţe în lupta pentru evitarea retrogradării. Asta, în condiţiile în care, vă reamintim, că Bătrâna Doamnă se află pe locul 15, loc direct retrogradabil.

Elevii lui Laszlo Balint se califică în sferturile Cupei: CS Mioveni – UTA 0-3
Comentează 0

După o primă repriză pe care a dominat-o, UTA a intrat la pauză cu un avantaj de 1-0. Golul a fost marcat de Paul Anton în minutul 12, după o fază care nu anunţa mare lucru. Fostul dinamovist primeşte de la Otele, vrea să centreze, însă balonul este deviat de Şerbănică şi  intră în plasă. UTA este la conducerea ostilităţilor, gazdele mulţumindu-se să se apere, dar în următoarele 12 minute nu se mai întâmplă nimic remarcabil. În minutul 24 însă, Otele centrează spre centrul careului, Șteau loveşte cu latul, însă nu nimereşte cadrul porţii. Trebuie spus însă că şi CS Mioveni a avut o ocazie bună de a înscrie în minutul in. 42. Liviu Antal, scăpat din marcaj de Benga, reia cu capul o centrare venită de la Şerbănică, dar balonul trece peste poarta UTA-ei.

UTA înscrie de două ori după pauză

Repriza secundă începe în aceeaşi notă, cu Bătrâna Doamnă în atac. Basarabeanul Postolachi loveşte cu capul în minutul 48, dar Sima nu are emoţii. Două minute mai târziu, Sima respinge şutul lui Şteau, dar vine însă minutul 52, când albanezul Hoxhallari fructifică o centrare bună primită de la Anton, iar lovitura sa de cap nu mai poate fi apărată de portarul gazdelor. Introdus în minutul 63 în locul lui Postolachi, Claudiu Keşeru reuşeşte să înscrie, un minut mai târziu, la prima atingere de balon. Sima respinge o minge venită de la Otele, însă fostul atacant al Naţionalei este la post şi face 3-0. Acelaşi Keşeru trece pe lângă gol în minutul 82. Acesta execută o lovitură liberă, nimereşte cadrul porţii, dar Sima reuşeşte să respingă. Cinci minute mai târziu, elevii lui Laszlo Balint trec din nou pe lângă gol. Florentin Matei șutează de la marginea careului mare, însă Sima este la post.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Marius Stoica, respectiv Laszlo Balint.

CS Mioveni: Sima – Ene, Toma (Burlacu), Burnea – Rădescu, Lixandru, Panait, Vl. Pop (Coşereanu), Șerbănică (Militaru) –  Antal (Gutea), Krasniqi (Kabananga). rezerve: A. Bucur – Militaru, Căprescu, Coșereanu, Kabananga, Burlacu, Oancea, Gutea.

UTA: Balauru – Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Dobrescu – Batha (Fl. Matei), Anton (Cascini) – Șteau, Ubbink (Jobello), Otele (Godwin) – Postolachi (Keşeru). Rezerve: Mociu – Maxim, Godwin, Bota, Stahl, Cascini, Fl. Matei, Jobello, Keşeru.

Partida a fost condusă la centru de Andrei Antonie, ajutat de Radu Ghinguleac şi Ferencz Tunyogi, la cele două tuşe, arbitru de rezervă fiind Bogdan Dumitrache, în timp ce în camera VAR s-au aflat Lucian Rusandu și Alexandru Vodă. În ceea ce-i priveşte pe observatorii trimişi de FRF, trebuie spus că aceştia au fost Alexandru Deaconu și Mihai Andrieș.

Foto: Arhiva

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite